تامین اقتصادی قرارداد مشترک شرکتهای دانش بنیان ایرانی در عراق

به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روح الله استیری مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به حمایت و یاری های بلاعوض معاونت علمی از شرکت های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات عراق گفت: اگر شرکتی در عراق پیروز شد پروژه ای گرفته و یا قراردادی از جنس صادرات، انتقال تکنولوژی یا سرمایه گذاری مشترک انجام دهد ، ما در معاونت آماده ایم تا این پروژه ها را با یاری نهادهای اقتصادی، تامین اقتصادی نموده و اگر سرمایه در گردشی احتیاج داشتند حمایت های لازم را انجام می دهیم.

تامین اقتصادی قرارداد مشترک شرکتهای دانش بنیان ایرانی در عراق

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی ارتباطات و فناوری اطلاعات عراق که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت ارتباطات و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از شرکت های دانش بنیان و فناور، نهم تا دوازدهم مهرماه جاری در کربلا برگزار می گردد، نحوه حمایت های معاونت علمی در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه شرکتهای دانش بنیان حوزه ICT را تشریح کرد.

استیری گفت: حمایت های مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شکل هم افزایی با حمایت سایر نهادها صورت می پذیرد.

وی با اظهار امیدواری از اینکه نمایشگاه تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات به خوبی در کربلا برگزار گردد و نتایج خوبی برای شرکت ها به همراه داشته باشد گفت: کشور عراق زیرساخت های خوبی در این حوزه دارد. اما شرکت ها باید به این نکته توجه نمایند که مطالعات خود را در خصوص بازار عراق و کربلا بیشتر نمایند و تحقیقات بازار جزو بایدهایی است که شرکت ها لازم است به آن توجه نمایند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به وسیله کریدور صادرات به شرکت های دانش بنیان این حوزه یاری های بلاعوضی خواهد داشت و از برگزاری این نمایشگاه حمایت های لازم را انجام می دهد.

استیری ادامه داد: در عین حال اگر شرکتی قصد حضور در مناقصه ای دارد می توانیم از آن حمایت نموده و یاری هزینه حضور در مناقصه، تکمیل اسناد و یا موارد مرتبط به مناقصه را به شرکت ها بپردازیم.

وی گفت: در عین حال اگر قرار بر این بود که دوباره نمایشگاهی در کشور عراق برگزار گردد یاری هزینه حضور در نمایشگاه را پرداخت می کنیم. همچنین اگر بازار عراق استانداردهای خاصی را از شرکت ها درخواست کرد، ما در معاونت در این زمینه نیز یاری بلاعوضی را برای دریافت آن استاندارد در نظر گرفتیم؛ همه این ها در قالب پکیجی شامل 15 دستورالعمل حمایتی و پرداخت یاری بلاعوض از سوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دیده شده و شرکت ها می توانند از کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری از جزییات آن اطلاع یابند.

مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این گونه حمایت ها می تواند منجر به کاهش دغدغه های توسعه کسب و کار گردد، ادامه داد: حدود 70 تا 80 درصد هزینه های اجاره غرفه و غرفه سازی توسط معاونت علمی و فناوری و سایر دستگاه های حمایت نماینده در حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان یا فناور تامین می گردد.

به گفته وی، این حمایت می تواند زمینه حضور شرکت های فناور کشور که در حوزه شرکت های دانش بنیان نیستند ولی پتانسیل زیادی برای عرضه محصولات خود در بازارهای جهانی دارند را نیز فراهم سازد. همچنین شرکتهای دانش بنیان می توانند طرفهای عراقی را بعد از نمایشگاه و با حمایت معاونت علمی جهت ادامه مذاکرات به ایران دعوت نمایند.

مجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 4893

به "تامین اقتصادی قرارداد مشترک شرکتهای دانش بنیان ایرانی در عراق" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تامین اقتصادی قرارداد مشترک شرکتهای دانش بنیان ایرانی در عراق"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید