مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تاثیر دارند؟

به گزارش راه ساری، سازمان بهداشت جهانی در وبینار مشترک با سازمان جهانی غذا و داروی سازمان ملل به آنالیز احتمال انتقال ویروس کرونا به وسیله مواد غذایی پرداختند.

مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تاثیر دارند؟

به نقل از اسپوتنیک، پیتر هویسکوف، متخصص فنی ایمنی مواد غذایی و بیماری های مشترک انسان و دام در دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی گفت: احتمال ابتلا به ویروس کرونا به وسیله غذا یا بسته بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمی تواند دلیلی برای محدودیت های تجاری باشد.

هویسکوف در یک وبینار مشترک سازمان بهداشت با همکاری سازمان غذا و کشاورزی بیان نمود: بسیار مهم است که کووید 19 امنیت غذایی را تهدید نکند، من می خواهم بر این نکته تأکید کنم.

به نوبه خود، جفری لژون، متخصص ایمنی و کیفیت مواد غذایی فائو بیان نمود: هر بار که ویروس جابه جا می گردد، به عنوان مثال از دست یک کارگر به سطوح و سپس به یک محصول یا بسته می رسد، غلظت آن کاهش می یابد؛ بنابراین بعید است که تماس با محصول متعاقباً منجر به عفونت گردد.

منبع: همگردی
انتشار: 9 بهمن 1399 بروزرسانی: 9 بهمن 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 13320

به "مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تاثیر دارند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تاثیر دارند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید