مواد غذایی که از ابتلا به کرونا جلوگیری می نمایند

به گزارش راه ساری، یک محقق روس مواد غذایی را معرفی نموده است، که می توانند از ابتلای به کرونا جلوگیری نمایند.

مواد غذایی که از ابتلا به کرونا جلوگیری می نمایند

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از ریانووستی، مارگاریتا کورولوا یک متخصص تغذیه روس می گوید مصرف محصولات حاوی چربی تصفیه نشده گیاهی و حیوانی که حاوی درصد بالایی از مواد مغذی و مواد مفید هستند ممکن است ازبدن در برابر ویروس ها محافظت و از انتشار آن ها جلوگیری نمایند؛ بنابراین توصیه می گردد روزانه 1/5 تا 2 قاشق چایخوری چربی های گیاهی و حیوانی در روز مصرف گردد.

کورولوا گفت: خوردن تخم مرغ یا تخم بلدرچین برای صبحانه منبع مهمی از ویتامین های A، D و E است که برای تقویت ایمنی کاملا ضروری هستند.

بعلاوه این متخصص تغذیه، خوردن آجیل و دانه ها را در طول روز توصیه می نمایند. او می گوید: مهم است که آجیل و دانه ها، سرخ نشده یا تحت حرارت قرار نگیرند، زیرا چربی های موجود در آن ها اکسید می شوند.

او خوردن ماهی، روغن زیتون، آووکادو و روغن درخت آرگان را نیز توصیه می نماید.

منبع: فرارو
انتشار: 27 آذر 1400 بروزرسانی: 27 آذر 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 14416

به "مواد غذایی که از ابتلا به کرونا جلوگیری می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مواد غذایی که از ابتلا به کرونا جلوگیری می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید