یمن 6 اسیر سعودی را رها کرد
به گزارش راه ساری، رئیس کمیته ملی امور اسرای یمن از آزادی شش اسیر سعودی و تحویل آن ها به صلیب سرخ اطلاع داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، عبدالقادر المرتضی رئیس کمیته ملی امور اسرای یمن اعلام نمود، تعدادی از اسرای سعودی نزد ارتش و کمیته های مردمی یمن آزاد شدند.
بر اساس گزارش وبگاه انصارالله، المرتضی گفت، شش اسیر سعودی تحویل کمیته بین المللی صلیب سرخ شد و صنعاء منتظر اقدام متقابل ائتلاف سعودی و آزادی اسرای یمنی است.
کمیته یاد شده در اکتبر سال گذشته (2019) 350 اسیر ائتلاف متجاوز را در ابتکاری یکجانبه آزاد کرد که در میان آن ها سه اسیر سعودی حضور داشتند.
چندی پیش، سه اسیر از نیرو های ارتش و کمیته های مردمی یمن توسط مزدوران ائتلاف سعودی تا حد مرگ در داخل زندان شهر مأرب شکنجه شدند.
کمیته ملی اسرای یمن این جنایت فجیع را محکوم و تأکید کرد: قتل اسرای یمنی نفرت و بدخواهی خائنین و اهداف بد آن ها را نسبت به ملت عزیز ما را نشان می دهد
منبع: خبرگزاری دانشجوabuzariyon.ir: مجله خبری و تحلیلی
animal-photo.ir: آشنایی با هنر عکاسی و تصویربرداری