اسماعیل زاده: تمرکز نداشتیم و به حریف موقعیت دادیم
به گزارش راه ساری، خبرنگاران/اصفهان کاپیتان تیم بسکتبال بانوان نامی نو گفت: در بعضی از زمانهای بازی تمرکز لازم را نداشتیم و به حریف موقعیت هایی دادیم که آن ها نیز استفاده کردند.

معصومه اسماعیل زاده در گفت گو با خبرنگاران، پس از باخت تیمش در مقابل تیم بانوان شهرگرگان اظهار کرد: بازی خوبی بود، تمام کوششمان را برای پیروزی انجام دادیم. اما یک جاهایی تمرکزمان را از دست دادیم و موقعیت های زیادی از بین رفت و متاسفانه بازی را باختیم. این قانون است که هر تیمی که بهتر بازی کند و از موقعیت های خود استفاده کند، برنده خواهد شد.
وی اضافه کرد: ولی چیزی را از دست ندادیم و همچنان کوشش می کنیم، هنوز بازی های دیگری پیش رو داریم. برد و باخت جزئی از بازی است، باید این بازی را برای سرگروه بودن می بردیم. بسکتبال بازی لحظه ها است و لحظه ها را از دست دادیم، باختیم، ولی با این حال باز هم کوششمان را می کنیم و بقیه راه را ادامه می دهیم.
کاپیتان تیم بسکتبال بانوان نامی نو توضیح داد: گرگان در خانه باخت و امروز تمام کوشش خود را کرد، ما به بازی داخل خانه و بیرون خانه هیچ زمانی فکر نمی کنیم و امروز هم آمده بودیم بازی را ببریم، ولی متاسفانه همان طور که گفتم یک جاهایی از بازی تمرکزمان را از دست دادیم و گرگان قدر آن را دانست و از موقعیت ها استفاه کرد، تیم گرگان، تیم خوبی است و مربی خوبی دارد و بازیکنان ملی پوش خوبی هم در اختیار دارد.
اسماعیل زاده گفت: هم تیمی هایم را به خوبی می شناسم و می دانم که در این بازی تمام کوشش خود را کردند، اما به هر جهت بعضی زمان ها در بسکتبال پیش می آید توپ وارد سبد نمی گردد. این باخت تمام شد برای ما و می رویم روی نقاط ضعفمان کار می کنیم برای بقیه بازی ها بعدی که نتیجه بگیریم. هر تیمی نقاط ضعف و قوتی دارد، هر دو تیم خوب هستند، در این بازی گرگانی ها پیروز شدند که به آن ها تبریک می گویم.
منبع: خبرگزاری ایسنامجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون
زرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک