بهترین روش تعویض لباس نوزاد
به گزارش راه ساری، مراقب قطعات کوچک باشید. وجود قطعات تزئینی روی لباس نوزاد علاوه بر اینکه باعث اذیت شدن او می گردد، خطرناک هم هست.

- پرهیز از قطعات کوچک:
به گزارش خبرنگاران به نقل از اطلاع روز ،کمتر برند معتبری پیدا می گردد که استانداردهای لازم درباره لباس نوزادی را رعایت نکند؛ با وجود این وقتی می خواهید لباس بخرید صرف نظر از اینکه به کدام برند ایرانی یا خارجی تعلق دارد؛ مراقب قطعات کوچک باشید. وجود قطعات تزئینی روی لباس نوزاد علاوه بر اینکه باعث اذیت شدن او می گردد، خطرناک هم هست؛ چون ممکن است از جا دربیاید و نوزاد آن را در دهانش بگذارد.
- پرهیز از بند و روبان:
بندهای رنگی و روبان های بانمک، وسایل خطرناکی هستند که نباید در دوخت لباس نوزادی به کار فرایند؛ به خصوص در ناحیه بالاتنه و گردن. این بندها ممکن است دور گردن نوزاد بپیچند و باعث خفگی شوند.
- پرهیز از لباس پشمی:
پوشاندن لباس پشمی به نوزادان در فصل های سرد سال کار خوبی به نظر می رسد؛ اما مهم است که برای تعویض بی دردسر لباس نوزاداناین لباس ها را روی یک لایه لباس نخی بپوشانید. نکته مهم دیگر این است که حتی اگر این کار را انجام دهید، باز هم ممکن است فرزندتان نسبت به پشم حساسیت داشته باشد. پس تا جای ممکن روش بهتری برای گرم نگه داشتنش در نظر بگیرید.
- پارچه بدون پرز:
ممکن است یک لباس نوزادی بامزه دیده باشید که کرکی است یا پرز دارد. این لباس با ظاهر گرم و نرمش یکی از بدترین انتخاب ها برای نوزادان است. لباس نوزاد باید کاملا ساده باشد؛ چون کوچکترین پرزها می توانند باعث حساسیت پوستی یا تنفسی او شوند.
- شناسایی پارچه های مجاز:
بهترین پارچه برای تعویض بی دردسر لباس نوزادان ، لباس نوزادی پارچه نخی یا نخ پنبه است که هیچ گونه حساسیتی ایجاد نمی کند، کاملا طبیعی و سازگار با پوست نوزاد است.
- پرهیز از پوشاندن لباس تنگ:
هیچ وقت لباس چسبان را به تن فرزندتان نپوشانید. سعی کنید لباس هایش همواره کمی آزاد باشند، به خصوص در قسمت آستین، زیر بغل و از همه مهم تر گردن. در عین حال مراقب لباس های کشی هم باشید. کش لباس به هیچ وجه نباید روی بدن نوزاد جا بیندازد. اگر این طور بود یا کش را دربیاورید یا کلا آن لباس را کنار بگذارید.
منبع: جام جم آنلاین