گوشت را تا 50 روز بعد مصرف کنید!

به گزارش راه ساری، نتایج یک تحقیق نشان می دهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا 50 روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.

گوشت را تا 50 روز بعد مصرف کنید!

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک تحقیق نشان می دهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا 50 روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.

پژوهشگران می گویند: برای هر ماده غذایی فریزری بهترین زمان مصرف، حداکثر تا قبل از رسیدن به نصف زمان مورد نظر برای نگهداری آن در فریزر است.

این مطالعه که توسط محققان توسط انجمن تولیدکنندگان گوشت انگلیس اجرا شده تأکید می نماید، بسته بندی های گوشت باید با دقت بیشتری انجام گردد.

علاوه بر این، ضروری است است نظارت بر فروشگاه ها بیشتر گردد تا از تعویض تاریخ گوشت های بسته بندی شده جلوگیری به عمل آید.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 22 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 2473

به "گوشت را تا 50 روز بعد مصرف کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت را تا 50 روز بعد مصرف کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید