ادویه ای که ریسک ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد
به گزارش راه ساری، محققان در آنالیز های اخیر خود دریافتند، مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز ریسک بروز آلزایمر را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، دانشمندان در تازه ترین آنالیز خود دریافتند برزگسالانی که روزانه بیش از 50 گرم فلفل قرمز مصرف می نمایند، ریسک بروز آلزایمر را در خود افزایش می دهند.
محققان تأکید می نمایند، مصرف بیش از حد فلفل منجر به تحلیل حافظه می گردد و ریسک بروز آلزایمر را 56 درصد افزایش می دهد.
علاوه بر این تأثیرات مصرف فلفل طی سال های طولانی نمایان تر می گردد و افراد به خوبی می توانند تأثیر سوء مصرف این ادویه را بر سلامت مغز خود ببینند.
به گفته کارشناسان علمی، اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می گردد.
در این پژوهش محققان بیش از 4 هزار و 500 نفر را تحت آنالیز قرار دادند و دریافتند، آنهایی که به مدت 15 سال روزانه بیش از 50 گرم فلفل قرمز مصرف نموده اند با کاهش 56 درصدی سلامت حافظه شان روبرو هستند.
نتایج به دست آمده از این آنالیز به خوبی نشان می دهد، گرچه مصرف فلفل قرمز مفید است اما مصرف بیش از اندازه آن تبعات جبران ناپذیری را به دنبال دارد.
در مناطق خاصی از چین، مانند سیچوان و هونان، تقریبا یک تا سه بالغ هر روز غذای تند مصرف می نمایند و آنها به میزان قابل توجهی در معرض آلزایمر قرار دارند.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارسtour-france.ir: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.
tour-canada.ir: برای دیدار از شگفتی های کشور زیبای کانادا و دریافت ویزای مولتی 5 ساله کانادا با ما همراه باشید.