بیش از 300 ایده به شرکت های پیروز تبدیل شدند

به گزارش راه ساری، رئیس پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: در طول 10 سال فعالیت پارک حدود 500 ایده را در استان مورد حمایت قرار داده ایم که 300 مورد از آن ها تبدیل به شرکت شده است.

بیش از 300 ایده به شرکت های پیروز تبدیل شدند

به گزارش ، معصومه خان احمدی در مراسم شروع طرح توانمندسازی صدف در جهاددانشگاهی کرمانشاه، پارک علم و فناوری و مرکز رشد را ساختاری برای حمایت از ایده ها و تحقیقات دانشگاهی و وصل کردن آن ها به بازارکار دانست و گفت: در مراکز رشد پارک علم و فناوری تمام خدماتی که برای رشد و تثبیت یک ایده و در نهایت تبدیل آن به محصول و شغل احتیاج است، بصورت رایگان ارائه می گردد.

گفت: خوشبختانه در این مدت توانسته ایم حدود 500 ایده را تحت حمایت قرار دهیم که بالغ بر 300 مورد از این ایده ها تبدیل به شرکت های پیروز شده اند.

وی تعداد اشتغال ایجاد شده توسط این شرکت های کارآفرین را حدود دو هزار شغل بیان کرد و گفت: سال گذشته این شرکت ها حدود 150 میلیارد تومان فروش محصول داشتند.

وی اجرای طرح های توانمندسازی را یکی دیگر از برنامه های پارک علم و فناوری استان دانست و گفت: در این راستا سال گذشته اولین دوره طرح توانمندسازی را با عنوان توانا در استان اجرا کردیم و امروز (چهارشنبه) هم دومین دوره این طرح تحت عنوان صدف را در حال برگزاری داریم اخیرا هم با دو صنعت بزرگ استان به توافق رسیده ایم تا در دوره های یک ساله و برای هر دوره حدود 50 نفر از دانشجویان رشته های مرتبط در این صنایع مشغول به آموزش های عمومی و تخصصی شوند.

وی یادآورشد: حدود 50 درصد از دانشجویانی که در این دوره ها آموزش ها را به خوبی فرابگیرند، پس از ارزیابی جذب این صنایع می شوند.

انتهای پیغام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 19 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 4339

به "بیش از 300 ایده به شرکت های پیروز تبدیل شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیش از 300 ایده به شرکت های پیروز تبدیل شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید