صندلی 27 سرانه آموزشی قم در کشور مطلوب نیست
به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران، بهرام سرمست عصر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قم که با حضور وزیر آموزش و پرورش در استانداری قم برگزار گردید، گفت: در قم فرهنگیان فعالی داریم که درک سیاسی و اجتماعی این قشر بسیار بالا است.

وی ابراز داشت: 48 درصد فضای آموزشی در قم توسط خیرین تأمین شده است که این آمار یک رکورد خوبی است و نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی نیز تعامل خوبی با مجموعه استان و به خصوص مسائل آموزش و پرورش دارند.
استاندار قم بیان کرد: در زمینه سرانه آموزشی قم از صندلی 32 به 27 رسیده است که این صندلی مطلوب نیست و قم از نظر زائرپذیری رتبه های بالایی دارد که آموزش و پرورش نیز باید به این یاری این بخش بیاید.
وی گفت: در قم 70 هنرستان و کاردانش داریم که به لحاظ امکانات در سطح پایینی بوده و نیازمند تجهیز هستند.
سرمست تاکید نمود: در شهرک پردیسان قم این آمادگی وجود دارد تا زمین در اختیار آموزش و پرورش و خیرین قرار گیرد تا مدارسی ساخته گردد و پیشنهاد می گردد ناحیه ای جداگانه در این منطقه ایجاد گردد.
وی با بیان اینکه در بحث آسیب های اجتماعی استانداری قم بیشترین توجه را به آموزش و پرورش نموده است، اضافه نمود: در این موضوع بیش از 2 میلیارد تومان به این دستگاه اختصاص داده شده و نگاه ویژه ای به این نهاد شده است.
منبع: خبرگزاری مهر