دلفیناریوم برج میلاد برای همواره تعطیل شد

به گزارش راه ساری، روابط عمومی برج میلاد اعلام نمود که فعالیت دلفیناریوم این مجموعه بصورت کامل متوقف و پایان قرارداد به پیمانکار مربوطه ابلاغ شده و در انتظار انتقال دلفین و شیر آبی توسط پیمانکار این مجموعه با هماهنگی سازمان محیط زیست و سایر دستگاه های مربوطه است.

دلفیناریوم برج میلاد برای همواره تعطیل شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی برج میلاد، در ادامه انتشار بعضی خبرها در فضای مجازی مبنی بر نامساعد بودن حال کاسیا، روابط عمومی برج میلاد طی اطلاعیه ای اعلام نمود: علیرغم ابلاغ انتها همکاری، بدلیل تعطیلات و شرایط اضطراری ناشی از شیوع ویروس کرونا، پیمانکار مربوطه جهت انتقال دلفین و شیر دریایی دلفیناریوم برج میلاد با مشکلاتی روبرو است که امید می رود با همکاری دوستداران و سازمان محیط زیست و سایر دستگاه های ذیربط این امر در اسرع وقت تحقق یابد.

در این اطلاعیه آمده است: در حال حاضر هیچ محدودیتی برای بازدید کارشناسان سازمان محیط زیست و NGO های صاحب صلاحیت و سایر دستگاه های مرتبط از شرایط این دلفین و کمک به انتقال آن و تعطیلی این دلفیناریوم به منظور تغییر دائمی کاربری آن وجود ندارد. به همین دلیل، در روز یکشنبه دهم فروردین ماه مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم های دریایی و سواحل دریایی باتفاق تعدادی از کارشناسان سازمان محیط زیست با حضور در محل این دلفیناریوم ضمن بازدید از شرایط نگهداری، شرایط جسمی و تغذیه این دلفین را آنالیز نمودند و مقرر شد تا برای تسریع در انتقال دلفین برنامه ریزی و اقدامات لازم صورت پذیرد.

در سرانجام این اطلاعیه، روابط عمومی برج میلاد اعلام نموده است که مدیریت برج میلاد نیز همانند بسکمک از فعالان محیط زیست نگران شرایط روحی و جسمی این دلفین بوده و با توجه به محدودیت ها و شرایط ویژه ای که در پی شیوع ویروس کرونا در دنیا پیش آمده، جهت انتقال این دلفین و شیر دریایی توسط پیمانکار و تغییر دائمی کاربری این مجموعه، دست کمک همه فعالان و مدیران محیط زیست را به گرمی می فشارد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 31 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 8529

به "دلفیناریوم برج میلاد برای همواره تعطیل شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلفیناریوم برج میلاد برای همواره تعطیل شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید