معرفی جاذبه های اردبیل با بهره گیری از فضای مجازی
به گزارش راه ساری، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل هر تلفن همراه را رسانه ای برای معرفی جاذبه های گردشگری و تاریخی این استان توصیف کرد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل، نادر فلاحی ظهر امروز پنجشنبه 22 شهریور 97 در جلسه هم اندیشی برنامه های روز جهانی جهانگردی توضیح داد: معرفی جاذبه های این استان باید با بهره گیری از فضای مجازی و بر بستر نت دنبال گردد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل افزود: اکتفا به پوستر، بنر و تیزر به منظور معرفی جاذبه ها مقبول نیست و ضروری است هر تلفن همراه به ابزاری برای معرفی جاذبه ها تبدیل گردد.
فلاحی با طرح پیشنهاد تشکیل کمیته گردشگری الکترونیک افزود: تنها با بهره گیری از امکانات روز می توان جاذبه های طبیعی و تاریخی استان را در سطح گسترده معرفی کرد.
به گفته او در تحقق این مهم ضروری است گروه های مردمی پای کار بوده و سازمان های مردم نهاد یاریگر اداره کل باشند؛ در عین حال از سوی اداره کل نیز محتوای مطلوب در اختیار شبکه های مجازی قرار گیرد.
فلاحی با تاکید بر اینکه در راستای ورود به تبلیغات در فضای مجازی از محل اعتبارات آموزش سال 97 نیز بخشی به منظور تامین اقتصادی در نظر گرفته خواهد شد، افزود: در حوزه اپلیکیشن ها نیز به جای افزایش کمی به بهبود کیفی و تقویت یک اپلیکشن اقدام خواهیم کرد.
او با اذعان به اینکه شعار سال جاری روز جهانی جهانگردی گردشگری و تغییر ماهیت به سمت گردشگری الکترونیک است، خواهان مشارکت سازمان های مردم نهاد در مورد رونق گردشگری مجازی اردبیل شد.
در این جلسه سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان نیز به ضرورت تغییر دیدگاه تبلیغ و معرفی جاذبه ها و حرکت در راستا فضای مجازی تاکید نمود.
صغری فرشی ادامه داد: ما نیازمند تحول در حوزه گردشگری دیجیتالی هستیم و از تمامی سازمان های مردم نهاد برای مشارکت در این خصوص دعوت به عمل می آید.
او با اشاره به ضرورت تعریف محتوا در حوزه های مختلف از جمله گردشگری هیجانی، طبیعت گردی، گردشگری شهری، گردشگری مذهبی و گردشگری ورزشی ادامه داد: معاونت گردشگری حاضر به تعریف محتوا و در ادامه حمایت اقتصادی سازمان های مردم نهاد است.
فرشی تاکید نمود: در ادامه، بازنگری در محتوا باید از سوی سازمان های مردم نهاد عملیاتی گردد.
به گفته سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل، تبلیغ و معرفی جاذبه ها باید به شکلی توسعه یابد که هر شهروند به یک میزبان گردشگری و تورلیدر مبدل شده و خود نسبت به معرفی جاذبه ها اقدام کند.
منبع: میراث آریاhuseynvahedi.ir: واحدی: وبسایت خبری، تفریحی و سرگرمی