وان پلاس 7 به نسخه OxygenOS 9.5.5 به روز رسانی شد ، از ارتقای امنیت تا افزایش کیفیت دوربین
به گزارش راه ساری، گوشی وان پلاس 7 یک به روزرسانی جدید دریافت کرد. این گوشی هوشمند به روزرسانی OxygenOS 9.5.5 را دریافت کرد و این یعنی قرار است شاهد تغییراتی ویژه در عملکرد دوربین باشیم.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، گوشی وان پلاس 7 را می توان رکورددار دریافت به روزرسانی و پچ های امنیتی دانست. این گوشی هفته گذشته نسخه 4OxygenOS 9.5. را دریافت کرد و اکنون یک به روزرسانی دیگر را در اختیار دارد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در مورد این به روزرسانی، نسخه OxygenOS 9.5.5 دارای حجمی 125 مگابایتی است و شاهد بهبود کیفیت دوربین است و از حالت Nightscapeپشتیبانی می کند. افزون بر این ها سطح پچ امنیتی گوشی وان پلاس 7 افزایش یافته و شامل برخی از رفع اشکالات عمومی می شود.
وان پلاس تا این لحظه رسما جزئیات مربوط به انتشار OxygenOS 9.5.5 را در اعلام نکرده است، اما می توان پیشبینی کرد که این به روزرسانی برای تعداد محدودی از کاربران عرضه خواهد شد و از چند روز آینده در اختیار تعداد بیشتری از افراد خواهد بود.
منبع: انتخابمجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون