پاستا موجب چاقی نمی گردد
به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران، برخلاف اکثر کربوهیدرات های تصفیه شده که به سرعت جذب جریان خون می شوند، پاستا دارای شاخص گلوکز پایین است، و این بدین معناست که کمتر موجب افزایش قند خون می گردد.

در این مطالعه، محققان بیمارستان سنت میشل کانادا 30 آزمایش تصادفی که حدودا شامل 2500 نفر بود و به جای سایر کربوهیدرات ها، پاستا می خوردند را مورد آنالیز قرار دادند.
جان سیونپیپر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: مطالعه ما نشان داد پاستا نقشی در اضافه وزن یا افزایش چربی بدن ندارد.
وی می گوید: در حقیقت آنالیز های ما میزان کاهش وزن اندکی را هم نشان داد. از اینرو برخلاف نگرانی های فعلی، شاید پاستا بتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم نظیر رژیم غذایی با شاخص گلوکز پایین باشد.
افراد حاضر در این مطالعات، به جای سایر کربوهیدرات ها، به طور میانگین 3.3 وعده پاستا در هفته می خوردند. یک وعده پاستا معادل حدود 1.5 فنجان پاستا پخته است. شرکت نمایندگان در مدت 12 هفته، حدود 1.5 کیلوگرم از وزن شان کاهش یافت.
محققان تاکید می نمایند این نتایج به پاستا مصرف شده همراه با سایر غذاهای حاوی شاخص گلوکز پایین قابل تعمیم هستند.
منبع: خبرگزاری مهر