پورابراهیمی: نرخ بازدهی دارایی های وقفی در کشور پایین است

به گزارش راه ساری، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نرخ بازدهی دارایی های وقفی در کشور بین 3 تا 5 درصد است، گفت: حلقه مفقوده فعالیت های حوزه وقف در کشور، فقدان بازدهی کامل از مجموعه دارایی های وقفی در اقتصاد کشور است.

پورابراهیمی: نرخ بازدهی دارایی های وقفی در کشور پایین است

به گزارش خبرنگاران، محمدرضا پورابراهیمی در جلسه شورای اداری ماهان با محوریت نشست تخصصی و صنفی یاوران وقف اظهار کرد: با رویکرد جدیدی که در مدیریت حوزه وقف کشور وجود دارد، انتظار است که مسائل مربوطه به سرعت رفع شوند.

وی اتصال میان مجموعه وقفی و میراثی را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: مجموعه های زیادی در حوزه وقف داریم که کاربری و ویژگی آنها میراثی است و این مسئله اداره مجموعه را با سختی روبرو نموده است. پورابراهیمی مطرح نمود: بعضا مجموعه ای به دلیل قدمت در حال تخریب است و باید طبق ضوابط میراث نسبت به مرمت آن اقدام گردد و از سویی اوقاف نمی تواند در زمینه اعتبارات مورد احتیاج آنگونه که باید ورود کند که در این میان همکاری و هماهنگی بیشتر دو مجموعه ضروری است. نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: انتظار از حوزه وقف این است که درآمدهای قابل توجهی را هم برای ذی نفعان خودش ایجاد کند و هم به اقتصاد کشور یاری داشته باشد. پورابراهیمی با اعلام اینکه طبق محاسبات به عمل آمده، نرخ بازدهی دارایی های وقفی در کشور بین 3 تا 5 درصد است، حلقه مفقوده فعالیت های حوزه وقف در کشور را فقدان یک بازدهی کامل از مجموعه دارایی های وقفی در اقتصاد کشور دانست. وی گفت: مجموعه اوقاف با توجه به زمین ها و املاکی که در اختیار دارد، باید تحولی در حوزه اقتصادی ایجاد کند که ظرفیت آن در استان کرمان وجود دارد. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: موضوعات مربوط به حوزه میراث فرهنگی احتیاجمند دو مرحله تصمیمات استانی و ملی است. پورابراهیمی گفت: از رئیس سازمان میراث فرهنگی برای حضور در کرمان دعوت کردیم و امیدواریم طی هفته های آینده عملیاتی گردد تا مباحث ملی مربوطه را اتخاذ تصمیم کنیم. وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه زیرساخت ها در ماهان اقدامات خوبی اجرا شده است، البته خلاءها و اشکالاتی نیز داریم، مطرح نمود: مجموعه ملی فرش در شهر ماهان قول داده تا نمایشگاه دائمی و موزه فرش را راه اندازی نمایند، همچنین در بحث اشتغال فرش هم سهمیه ای برای شهرستان کرمان گرفته ایم که ماهان امکان اجرا را دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 23 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 573

به "پورابراهیمی: نرخ بازدهی دارایی های وقفی در کشور پایین است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پورابراهیمی: نرخ بازدهی دارایی های وقفی در کشور پایین است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید