خرید و فروش لوازم خانگی بدون شناسه کالا در خاش ممنوع اعلام شد
به گزارش راه ساری، خبرنگاران/سیستان و بلوچستان رئیس اتاق اصناف خاش گفت: خرید و فروش هر گونه لوازم خانگی فاقد شناسه کالا بر حسب تاکیدات وزارت صمت در سطح این شهرستان و کشور ممنوع است.

نوراحمد هاشمزهی در گفت وگو با خبرنگاران اضافه کرد: با توجه به الزام و اجرایی شدن اخذ شناسه کالا برای گروه کالایی لوازم خانگی ایرانی و خارجی از جمله تلویزیون، یخچال، یخچال فریزر، کولرگازی و اسپیلت، ماشین لباسشویی، مایکروفر و جاروبرقی، کلیه فروشندگان لوازم خانگی بایستی از خرید و فروش هرگونه کالای مذکور بدون شناسه خوداری کنند.
وی بیان نمود: در صورت موجود بودن کالای فاقد شناسه در واحد صنفی حداکثر تا تاریخ 15بهمن ماه 1398 لیست کالاها را که به تایید اتحادیه مربوطه رسیده جهت ثبت و اخذ شناسه به اداره صمت شهرستان ارائه کنند.
رئیس اتاق اصناف خاش اضافه کرد: پس از اتمام مهلت فوق لوازم خانگی فاقد شناسه کالا به عنوان قاچاق تلقی می شود.
منبع: خبرگزاری ایسنازرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک