سبزیجاتی که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند
به گزارش راه ساری، مصرف طیف وسیعی از سبزی جات با رنگ های مختلف از سوی محققان توصیه می گردد چراکه سبزی جات دارای انواع مواد مغذی بوده و بعضی ترکیبات فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان در تحقیقی به آنالیز بهترین سبزی جاتی پرداختند که ارتباط قوی ای با کاهش ریسک ابتلا به بیماری های مزمن دارند.
بر همین اساس 47 نوع از سبزی جات براساس دارابودن 17 ماده مغذی معروف رده بندی شدند. مواد مغذی شامل ویتامین های A، C، D، E، K، و بسیاری از ویتامین های گروه B، همراه با مواد معدنی کلسیم، پتاسیم، آهن و زینک و بعلاوه فیبر و حتی پروتئین بود.
طبق این رده بندی، 5 سبزی اول به توضیح زیر هستند:
شاهی
کلم چینی (کاهو ژاپنی)
برگ چغندر
اسفناج
کولارد سبز (نوعی کلم)
در ادامه این لیست کلم کالی، شابانک (در نواحی کرمان می روید)، کاهو برگ، بروکلی و کلم بروکسل قرار دارند.
منبع: همشهری آنلاین