عجیب ترین قوانین رانندگی در کشور های مختلف

به گزارش راه ساری، وبسایت چرخان: بدون شک، خودروهای مدرن امروزی، شالوده ای از علم پیچیده مهندسی و طراحی، در کنار یکدیگر بوده که تبدیل به یک وسیله نقلیه ای می گردد تا صنعت مدرن خودروسازی را تشکیل دهد؛ اما دراین بین، قوانینی در کشورهای مختلف دنیا برای راندن این وسایل نقلیه وجود دارند که برخی از آن ها نه تنها عجیب، بلکه بسیار جالب نیز هستند.

عجیب ترین قوانین رانندگی در کشور های مختلف

آلمان: لزومی به پوشیدن لباس در حین رانندگی نیست

مردم آلمان در جهان، به سخت کوشی و احترام به قوانین خود و هم چنین داشتن قوانین سخت گیرانه در زندگی هایشان برای پیشرفت جامعه، مشهور هستند؛ اما دراین بین، زمان هایی نیز وجود دارند که آلمانی ها نیز کمی سخت گیری را کنار گذاشته و این طور قوانینی را وضع می نمایند.

بر طبق قوانین آلمان، یک وسیله نقلیه، فضایی شخصی بوده و راننده و سرنشینان می توانند درون خودروی شان، به صورت کامل بدون پوشش باشند؛ اما این به معنای این نیست که آن ها اجازه دارند این حالت خود را با حرکات عجیب خود به دیگران نیز نشان دهند.

آمریکا (ایالت آرکانزاس): بوق زدن بعد از ساعت 9 شب ممنوع است

این بار به خاک ایالات متحده رفته و به قانونی می رسیم که دلیل آن را نمی دانیم؛ اما اگر شخصی در ایالت آرکانزاس آمریکا بوده و برای مثال، دوست خود را در آن طرف خیابان، کنار یک فروشگاه یا ساندویچ فروشی ببیند و بخواهد او را با بوق وسیله نقلیه خود، آگاه کند، اگر ساعت از 9 شب گذشته باشد، بدون شک او مشمول جریمه خواهد شد.

آمریکا (ایالت نوادا): راندن با شتر در بزرگراه ممنوع است!

در ایالت نوادا کشور آمریکا که دارای جاده های بیابانی زیادی است، برخی از اشخاص وجود دارند که برای تفریح و سرگرم خود، با شتر قصد مسافرت به شهر یا ایالت دیگری رادارند. کاری که در طول سفرشان با بوق ها و هشدارهای فراوانی از طرف راننده های خودروها روبرو شده و به علت خطرناک بودنش، مشمول جریمه نیز خواهند شد.

قبرس: درهنگام رانندگی، نوشیدن آب ممنوع است

!

فرض کنید که در خودروی خود به همراه خانواده تان نشسته اید و مشغول مسافرت هستید. بچه ها برای خود شعر می خوانند، موزیک در حال پخش بوده و بعد از چند ساعت شما تشنه شده و می خواهید آب بنوشید. اگر در جاده های کشور قبرس، دست به این کار بزنید، مجبورید خودروی خود را به کنار جاده منتقل نموده و خودرو را خاموش کنید تا به جرم سنگین شما رسیدگی گردد!

حالا اینکه آیا H2O به این قدر خطرناک است که مشمول این قانون شده یا نه را باید از پلیس قبرس پرسید؟

اسپانیا: لزوم به همراه داشتن یک عینک طبی اضافی

کسانی که از عینک طبی در حین رانندگی خود استفاده می نمایند، استفاده از آن هم برای خودشان و هم محیط اطراف رانندگی شان، امری حیاتی است. اگر شما از عینک طبی استفاده می کنید و قصد رانندگی در جاده های اسپانیا رادارید، باید یک عینک طبی به اصطلاح زاپاس نیز، به همراه داشته باشید.

اگرچه بعد از سال 1997، اجبار این قانون در اسپانیا برداشته شد، اما هنوز هم به عنوان یک عمل با شدت توصیه بالا، محسوب می گردد.

استرالیا: راهنمایی گله به خارج از جاده ممنوع است

اگرچه جاده ها، برای خودروها و وسایل نقلیه موتوری ساخته شده اند اما در استرالیا وضع فرق داشته و شما به عنوان راننده یک خودرو، حق راهنمایی یک گله از داخل جاده به سمت بیرون جاده را ندارید. در عوض شما می بایست، خودروی خود را به کنار جاده برده و خاموش نمایید و منتظر باشید تا گله حیوانات از جاده کنار بروند.

اگر راننده دست خود را برای بیرون کردن گله از جاده تکان بدهد، مشمول 141 دلار استرالیا در ایالت ویکتوریا کانادا خواهد شد.

آلمان/ایالت اوهایو آمریکا: اتمام سوخت خودرو در جاده ممنوع است

در کشور آلمان، جایی که در برخی از جاده ها، محدودیتی برای سرعت خودرو وجود ندارد، تمام کردن سوخت خودرو در بزرگراه ها، کاری غیرقانونی است. درواقع با تمام شدن سوخت خودرو در یک بزرگراه، در کنار ناراحتی از تمام شدن سوخت خودرو، راننده باید جریمه این اتفاق را نیز به پلیس پرداخت کند.

اما در ایالت اوهایو وضع فرق داشته و این قانون، تنها به بزرگراه ها محدود نمی گردد. بلکه در هر خیابان عمومی، راننده خودرو، مشمول این قانون خواهد شد.

آلمان: استفاده از انگشت وسط، کاملاً ممنوع است

اگر شما قصد رانندگی در کشور آلمان را داشته و به هر دلیلی، از انگشت وسط خود، برای هر منظوری استفاده نمایید، باید جریمه سنگینی را پرداخت کنید. جریمه این حرکت در کشور آلمان برابر با حذف 5 امتیاز از گواهینامه راننده، حذف 3 امتیاز دیگر به علت قانون شکنی و هم چنین معلق شدن گواهینامه راننده، است.

کانادا: مسابقه دادن با حیوانات در آزادراه ممنوع است

در آزادراه های کانادا اگر راننده هر خودرویی به دلایل خاصی، قصد این را داشته باشد که با یک حیوان زبان بسته در کنار آزادراه، مسابقه خودرویی راه بیندازد، باید جریمه این حرکت خود را نیز بپردازد. حالا فرقی ندارد که این حیوان یک اسب بود و یا آهو و پلنگی که راه خود را گم نموده و به کنار جاده آمده اند.

tafatton.ir: مجله مطالب خواندنی سفر و گردشگری

aradbld.ir: گفتگوی آزاد و اخبار روز

منبع: برترین ها
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 3225

به "عجیب ترین قوانین رانندگی در کشور های مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عجیب ترین قوانین رانندگی در کشور های مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید