قرص های جاسازی شده در کیک ها مخدر یا قرص برنج نبوده است
به گزارش راه ساری، خبرنگاران/مازندران سخنگوی سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: وجود قرص و کپسول کاملا سالم و دست نخورده و بدون تغییر رنگ یا تغییر در قوام آن در بسته بندی بعضی محصولات مانند کیک و ویفر منسوب به 12 برند فراوریی، نشان میدهد که این موارد تعمدا و بعد از فراوری در سطح عرضه به انحای مختلف در بعضی بسته ها قرار گرفته است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، کیانوش جهانپور درباره وجود قرص و کپسول در بعضی محصولات مانند کیک و ویفر اظهار کرد: تنها مرجع اظهار نظر در خصوص محتوای این قرص و کپسول ها آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو است.
وی توضیح داد: تا این لحظه گزارشی از وجود داروهای مخدر یا قرص برنج در نمونه های ارسالی داده نشد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: داروهای آنالیز شده اغلب داروهای خانگی از جمله استامینوفن، بروفن، ستیریزین، هیدروکسی زین، متوکلوپرامید و حتی بلیستر خالی بوده است.
جهانپور ادامه داد: به نظر می رسد ایجاد رعب، وحشت و تخریب وجهه صنایع غذایی به طور عام مورد هدف قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: تا به امروز گزارشی از شناسایی و بازداشت عاملین این اقدام در دسترس نیست.
سخنگوی سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام نمود: موضوع فراتر از ماموریت حوزه سلامت بوده و ابعاد امنیتی و سیاسی داشته است و دستگاه های مسئول جهت روشن شدن ابعاد آن به موضوع ورود نموده اند.
جهانپور تاکید نمود: اولیای مدارس، دانش آموزان و مصرف نمایندگان در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک در سراسر کشور مراتب را به سامانه تلفنی 190 گزارش نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا