وضعیت اختلالات اضطرابی بچه ها هشداردهنده است، دوقطبی ثروت درلرستان
به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران، اسدالله حیدری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به اینکه فعالیت های حوزه بهزیستی را باید اجتماع محور کرد، کشورهای پیروز در برطرف آسیب های اجتماعی نیز این کار را نموده اند، گفت: بیش از 300 موسسه، ان جی او، مرکز و کلینیک را داریم که توسط بخش خصوصی و مردمی اداره می شوند.

وی یادآور شد: در حوزه توانبخشی بالای 90 درصد فعالیت ها را به کلینیک ها داده ایم و بهزیستی ناظر اقدامات شده است.
مدیرکل بهزیستی استان لرستان با تاکید بر اینکه رسانه ها می توانند با گفتمان سازی اجتماعی یاری نمایند به اهداف اجتماع محور دست پیدا کنیم، اضافه نمود: در کشورهای توسعه یافته و جوامع مدرن خیلی از افراد بعد از عمری کار سیاسی می آیند خیر می شوند، لرستان کم آدم متمول ندارد، باید فرهنگ سازی گردد بیایند همکاری نمایند.
حیدری با بیان اینکه اگر جامعه ای پر آسیب داشته باشیم همه در خطریم، توضیح داد: احساس می کنم خانواده ها به مسائل رفتاری بی توجه هستند، بگو مگوها و تنش هایی که فکر می نمایند رفتار عادی است باعث اختلالات در بچه ها می گردد.
وی با اشاره به اینکه غربالگری احساسی بچه ها لرستانی وضعیت خوبی ندارد، گفت: بر اساس غربالگری های اجرا شده، وضعیت اختلالات اضطرابی رفتاری بچه ها در لرستان هشدار دهنده است.
مدیرکل بهزیستی استان لرستان با بیان اینکه این اختلالات آثار زیان باری روی شخصیت کودک دارند، توضیح داد: باید برای شکل گیری جامعه سالم بچه ها سالمی را تربیت کنیم.
حیدری با تاکید بر اینکه بهترین راه مقابله با آسیب های اجتماعی تعمیق باور دینی و ترویج فرهنگ ملی است، اضافه نمود: یکی از مسائل در جامعه این است که جامعه به شدت دچار دوقطبی شده است؛ اکثریت فرودست هستند و اقلیت کمی متمول و فرادست هستند.
وی با اشاره به اینکه فاصله شدید و دو قطبی شدن جامعه یک آسیب است، در این شرایط باید منتظر آسیب های اجتماعی در جامعه باشیم، گفت: سهم سرانه یک آدم معلول یا سرپرست خانواده از سبد یارانه ها به اندازه یک ایرانی مقیم کانادا بود؛ با هدفمندی واقعی یارانه ها سهم فقرا تقریبا سه برابر شد و به موجب قانون باید هرسال افزایش یابد.
منبع: خبرگزاری مهرواحدی: واحدی: وبسایت خبری، تفریحی و سرگرمی