کشف 124 هزار عدد قرص غیرمجاز در زابل

به گزارش راه ساری، فرمانده انتظامی زابل از کشف 124 هزار عدد قرص غیرمجاز وقاچاق در این شهرستان اطلاع داد.

کشف 124 هزار عدد قرص غیرمجاز در زابل

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران و به نقل از خبرگزاری فارس، احمد ثمره حسینی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زابل اظهار کرد: با دریافت خبری مبنی بر قاچاق یک محموله قرص غیرمجاز از یکی از محورهای مواصلاتی موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر این شهرستان نهاده شد.

وی اضافه کرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر در عملیاتی منسجم با کنترل محورهای مواصلاتی در راستا زهک به شهرستان زابل به یک دستگاه پژو پارس ویک دستگاه سمند مشکوک و دستور توقف دادند.

ثمره حسینی با بیان اینکه ماموران در بازرسی از این دو خودرو 124 هزار عدد قرص غیرمجاز وقاچاق که به طرز ماهرانه ای در خودروها جاسازی شده بود کشف کردند، اعلام کرد: برابر اعلام کارشناسان، ارزش تقریبی محموله مکشوفه، 470 میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان زابل با اشاره به دستگیری دو متهم و توقیف دو دستگاه خودرو در این عملیات اظهار کرد: متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

زرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 12433

به "کشف 124 هزار عدد قرص غیرمجاز در زابل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف 124 هزار عدد قرص غیرمجاز در زابل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید