امیر جایزه بهترین کارگردان فیلم اول را به نام خود زد

به گزارش راه ساری، امیر ساخته نیما اقلیما جایزه بهترین کارگردان فیلم اول را از جشنواره فیلم همه نورها حیدرآباد به دست آورد.

امیر جایزه بهترین کارگردان فیلم اول را به نام خود زد

به گزارش خبرنگاران به نقل از سینه ایران، چهارمین جشنواره فیلم همه نورها حیدرآباد شب گذشته به سرانجام رسید و فیلم امیر ساخته نیما اقلیما جایزه بهترین کارگردان فیلم اول را دریافت کرد.

هیات داوران این بخش تقدیرنامه خود را نیز به لوون هفتوان، بازیگر فقید فیلم کوپال ساخته کاظم ملایی اعطا کرد.

پیش از این، امیر توانسته بود جایزه ویژه دستاوردهای تجربی نو را از چهارمین جشنواره فیلم های ایرانی تورنتو به دست آورد.

امیر فیلمی در ژانر اجتماعی است و در خلاصه داستان آن آمده: یکی با کار، یکی با پول، یکی با زندگی، یکی هم با سیگار. همه خودشونو می کشن، فقط راهاشون فرق می کنه.

میلاد کی مرام، هادی کاظمی، بهدخت ولیان، مصطفی قدیری، روشنک سه قله گی، وحید منافی، مهدی عامل هاشمی، مونا قاسمی، کسری محبوبی، آرتین گلچین و سحر دولتشاهی بازیگران این فیلم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 12 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 917

به "امیر جایزه بهترین کارگردان فیلم اول را به نام خود زد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امیر جایزه بهترین کارگردان فیلم اول را به نام خود زد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید