اولین بیگانان فضایی وارد منظومه شمسی شدند

به گزارش راه ساری، با ورود شی ای عجیب که از فضای بین سیاره ای وارد منظومه شمسی شده بود دانشمندان اعلام کردند که می تواند یک کاوشگر بیگانه باشد.

اولین بیگانان فضایی وارد منظومه شمسی شدند

به گزارش خبرنگار فناوری خبرنگاران، هنگامیکه اومواموا در سال 2017 وارد منظورمه شمسی شد، برای دانشمندان بسیار هیجانانگیز بود. شی ءای عجیب با جهتی متفاوت و از اولین اجرام بین ستاره ای بود که از منظومه شمسی میگذشت. بعضی از دانشمندان تصور میکردند که این شیء ممکن است یک کاوشگر بیگانه باشد.

اومواموا (دیده بان یا پیغام رسان) تقریبا 100 متر طول دارد و کمی بزرگتر از زمین فوتبال امریکایی است. طول این شیء عجیب 6 برابر عرض آن است. این شیء جهتی که توسط نیروی گرانش خورشید ایجاد می گردد را دنبال ننموده و گاز آزاد می نماید. دانشمندان پیشنهاد کردند که به عنوان یک ستاره دنباله دار در نظر گرفته گردد در صورتی که روی این شیء هیچ اثری از یخ که نشانه ستاره های دنباله دار است، دیده نشد.

در یک مطالعه جدید یون یونگ، متخصص فیزیک نجومی در رصدخانه Cote dAzur، و همکارانش از شبیه سازی های کامپیوتری برای درک شکل و جهت عجیب اومواموا استفاده نموده و آنچه برای اشیاء مختلف در فضا و توسط گرانش های خورشید اتفاق می افتد را آنالیز کردند. برای مثال اگر یک سیارک، سنگی کوچک در منظومه شمسی که اغلب از انباشته شدن قلوه سنگ ها به وجود می آید، به اندازه 60000 کیلومتر از سیاره مادر خود دور گردد، توسط جریان های قوی خم شده، از هم پاشیده و ذرات بسیاری فراوری می نماید. امروزه بعضی از این اشیاء به فضای بین ستاره ای منتقل می شوند.

اگر سیاره مادر اومواموا یک دنباله دار بوده، اومواموا نیز باید به چنین سرنوشتی دچار می شده است. جریان های قوی گرانشی می توانند دنباله دار ها را از هم بپاشند و بسیاری از یخ های سطح آن ها را آب نمایند. اما بعضی از یخ هایی که تبخیر می شوند مانند آب و کربن دی اکسید، به ضخامت 10 تا 15 سانتی متر زیر این اجرام باقی می مانند.

چنین شیءای اگر بعدها از کنار یک ستاره بزرگتر و گرمتری مانند خورشید عبور کند، این یخ ها نیز آرام آرام آب شده و در فضا پراکنده می شوند. اگر این نشر های یخی ناهموار باشند، مانند موشک های کوچک عمل نموده و منجر به نوعی جهت غیرمعمول می گردد که اخترشناسان در اومواموا مشاهده کردند. اگر بقایا سیارک میزان کمی آب داشته باشد نیز می تواند در نهایت جهت عجیبی پیدا کند.

این تیم همچنین با شبیه سازی هایی نشان دادند که حتی یک سیاره 10 برابر زمین نیز اگر از 40000 کیلومتری یک کوتوله سفید عبور کند، می تواند از هم بپاشد. در نهایت این شیء عجیب در دسته سیارک ها طبقه بندی شد و توسط اتحادیه بین المللی اخترشناسی اومواموا نام گرفت.

کالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی

نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 8640

به "اولین بیگانان فضایی وارد منظومه شمسی شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولین بیگانان فضایی وارد منظومه شمسی شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید