برندسازی غذای حلال با محوریت استان قم پیگیری گردد

به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران به نقل از استانداری قم، سید مهدی صادقی در دیدار نیره پیروزبخت رئیس سازمان استاندارد ملی ایران طی سخنانی با اشاره به نقش سازمان استاندارد در نظارت بر کیفیت کالاهای فراوریی در داخل گفت: توجه به این مسئلهٔ مهم موجب گرایش بیشتر مردم به استفاده از محصولات داخلی و شکوفایی فراوری و کسب و کار خواهد شد.

برندسازی غذای حلال با محوریت استان قم پیگیری گردد

وی بیان داشت: ادارات کل استاندارد قم همکاری خوبی با سایر دستگاه های حاکمیتی و نظارتی داشته و در راستای تحقق برنامه ها عملکرد مثبتی داشته است.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود صندلی قم در زمینه مسائل دینی و فقهی گفت: از این ظرفیت بایستی در زمینه استاندارد نیز استفاده گردد.

وی رونق تجارت غذای حلال در سطح دنیا را مورد توجه قرار داد و گفت: کشور ایران با وجود جمعیت غالب مسلمان و شیعه می تواند در این زمینه پیشگام باشد.

صادقی با اشاره به ظرفیت های قم در تحقق برندسازی غذای حلال اضافه نمود: کارهای خوبی در استان قم در راستای بسترسازی علمی غذای حلال شکل گرفته است و بایستی از این بسترها نهایت استفاده را ببریم.

parisro.ir: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه

italyro.ir: سفر به اروپای شگفت انگیز

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 494

به "برندسازی غذای حلال با محوریت استان قم پیگیری گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برندسازی غذای حلال با محوریت استان قم پیگیری گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید