بها دادن به شرکت های دانش بنیان؛ یکی از راه های نجات کشور از شرایط بحران است
به گزارش راه ساری، نماینده مجلس شورای اسلامی بها دادن به شرکت های دانش بنیان را یکی از راهکارهای عبور از شرایط بحران مطرح نمود و گفت: با حمایت از شرکت های دانش بنیان می توان از تحریم ها نیز عبور کرد.

حسن نوروزی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان در حل مسائل مالی کشور، گفت: یکی از راستاهایی که می تواند کشور را از شرایط بحران نجات دهد، بها دادن به شرکت های دانش بنیان است، به این صورت که ما باید اختراعِ مخترعان را به شرکت های دانش بنیان وصل نموده و سپس شرایطی را فراهم کنیم که این شرکت ها به وزارت صنعت، معدن و تجارت راهنمایی شوند تا پیشرفت های علمی کشور به منصه ظهور برسد.
وی گفت: بهتر است مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی هر سه ماه یکبار، گزارش عملکردی از فعالیت های خود در حوزه دانش بنیان را به مجلس ارائه نمایند تا ما نمایندگان متوجه شویم که مدیران آن در انجام وظیفه خود چه نموده اند، چقدر پیروز بوده اند و چقدر در این راستا با چالش روبرو هستند؛ یکی از نقدها ما به مدیران دولت نیز همین است که چرا به کمیسیون های مربوطه مجلس و حتی دیوان محاسبات گزارش عملکرد نمی دهند.
وی در رابطه با اهمیت اختراعات محققان گفت: متاسفانه سال هاست که بسیاری از اختراعات داخلی فقط ثبت می گردد و هیچ وقت اثرات آن در میدان عمل دیده نمی گردد، اهمیت ثبت اختراع و عملیاتی شدن آن در جهان به حدی است که حتی در چند هفته ای که دولت آمریکا تعطیل بود فعالیت شرکت های دانش بنیان ادامه داشت و ثبت اختراع مخترعان ثبت می شد.
نوروزی با بیان اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان و فعالیت مثمرثمر آن ها یک راستا روشن برای عبور از تحریم ها و یک راستا نتیجه بخش برای کشور است، گفت: البته حرکت شرکت های دانش بنیان در ایران یک حرکت نوپاست و هنوز پیشرفت خاصی در این حوزه دیده نشده است و اگر قرار باشد پیشرفت این شرکت ها سرعت بگیرد باید نگاه حمایتی به فعالان این حوزه عوض گردد.
منبع: خبرگزاری فارسمجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون