به ارتفاعات کامرون برویم یا کشور کامرون؟
به گزارش راه ساری، در مجله خبرنگاران میخواهیم دو منطقه متفاوت از نظر منطقه جغرافیایی و در عین حال شباهت اسمی را به شما معرفی کنیم.
پیش از هر چیزی مختصری از هر دو منطقه را با یکدیگر، بخوانیم.
کشور کامرون: نام رسمی این کشور جمهوری کامرون است و به انگلیسی the Republic of Cameroonو به فرانسوی République du Cameroun نامیده می شود. کارمرون کشوری است در غرب آفریقا و پایتخت آن یائونده است.
ارتفاعات کامرون : ارتفاعات زیبای کامرون به عنوان پایتخت تولید چای در کشور مالزی می باشد و یکی از معروف ترین ایستگاه های تپه شبه جزیره مالزی است که مشخصات دقیقتر آن، گوشه شمال غربی ایالت پاهانگ در فاصله 800 تا 1600 متری از سطح دریا می باشد.
تاریخچه:
کشور کامرون ابتدا محل زندگی آفریقایی ها بود اما کشور آلمان در سال 1884 آن کشور را مستعمره خود تبدیل کرد و تا جنگ جهانی دوم آن را برای خود حفظ کرد، پس از جنگ، کامرون به دو قسمت بین انگلیس و فرانسه تقسیم شد و به همین دلیل زبان رسمی این کشور فرانسوی و انگلیسی شده است اما جالب است که 24 زبان محلی غیر رسمی هم دارند. جالب تر آن که واحد پولشان فرانک آفریقای مرکزی است.
این کشور صادرات نفت خام و محصولات پتروشیمی، الوار، دانه های کاکائو، قهوه، آلومینیوم و پنبه به چند کشور اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، کره جنوبی، هلند آمرکا و بلژیک دارد؛ و واردات از کشور های فرانسه، نیجریه، چین، بلژیک و آمریکا، مواد غذایی، سوخت، تجهیزات حمل و نقل و الکترونیک و ماشین آلات می باشد. همچنین یکی از دلایل شهرت کامرون در جهان در دهه های اخیر بخاطر فوتبال آن بوده است. به خاطر دارید که فوتبال کامرون تا مدتی، زبانزد ورزشکاران بوده است؟
ارتفاعات کامرون در دوران استعمار
مردم این منطقه به این ارتفاعات برای رهایی از آب و هوای متورم دشت کوچ میکردند که این امر سبب توسعه این منطقه شد.
شرایط آب و هوا:
ارتفاعات کامرون در کل آب و هوای خنکی دارد و علاوه بر آن، به دلیل مناظر خیره کننده و جذابی که دارد، مدتهاست بازدید کننده ها را به سمت شهر و دهکده و حتی املاکش جذب میکند.
و یک موضوع دوست داشتنی دیگر که در میان این دهکده های سنتی انگلیسی ، جیب های جنگلی برای کشف مناطق جذاب برای شما گذاشته شده است و همچنین بعضی از مسیرها پیاده روی زیبایی دارد که هر دو بسیار لذت بخش است.
کشور کامرون
اما کشور کامرون در اصل به 5 حوزه عمده جغرافیایی تقسیم میشود که به همین دلیل شرایط آب و هوایی و فیزیکی و رویشی متفاوتی دارد.
- بخشی از آن که دشت ساحلی است، از 15 تا 150 کیلومتر خلیج به سمت داخل کشور ادامه یافته است و هوای به شدت گرم و مرطوب و جنگلی دارد و عمر فصل خشک در آن منطقه کوتاه است.
- بخش دیگر فلات کامرون جنوبی از دشت ساحلی تا متوسط ارتفاعی 650 متر ادامه یافته ، که آب و هوای غالب در آنجا جنگل های بارانی استوایی است البته رطوبت آنجا به دلیل تناوب بین فصل های مرطوب و خشک از ساحل کمتر است.
- اما کوهستان کامرون آب و هوای ملایمی دارد به ویژه در فلات بلند غربی. هرچند که در آنجا معمولا هوا بارانی است و حاصلخیزترین خاک به ویژه اطراف کوه آتشفشانی در آنجا است. البته لازم به ذکر است به دلیل فعالیت آتشفشانی که دریاچه های دهانه ای ایجاد کرده است، ممکن است خطراتی برای جان افراد به وجود بیاید. همانند سال 21 اوت 1986 که از یکی از دریاچه ها به نام دریاچه نیوس، دی اکسید کربن متصاعد شد و منجر به مرگ چندین نفر شد.
- قسمت فلات جنوبی، که به سمت شمال ارتفاع میگیرد و به فلات آداماوا که فلات سبز و ناهمواری است ختم میشود بخش دیگر حوزه کشور کامرون است. این فلات شبیه مانعی که قسمت شمالی و جنوبی را ایجاد کرده عمل کرده است.به طور متوسط دما در آن منطقه بین 22 تا 30 درجه سانتی گراد است. ماه های آوریل و اکتبر یا همان بین مهرو آبان و بین فروردین و اردیبهشت بارندگی زیاد است. این بارندگی ها در ماه های ژانویه و اوت به اوج خود میرسند.
- و در آخر منطقه پست شمالی که از کناره فلات آداماوا تا دریاچه چاد ادامه یافته است، آب و هوای بسیار گرم و منطقه خشک و کم باران است.
چند جاذبه های گردشگری ارتفاعات کامرون:
- باغ پروانه کامرون
- سقوط رابینسون
- موزه تونل زمان
- معبد سام پوه
- کوه برانچانگ یا برینچانگ
- املاک چای کامرون بهارات
- جنگل خزه
- مزرعه توت فرنگی راجو هیل
- املاک چای boh sungei palas
- تفریح در شهر تاناه راتا
- مزرعه زنبور عسل
- پیاده روی در جنگل
- جشنواره گل
- دره کاکتوس
- گلف بازی
- کافه رستوران رزودال بیسترو
چند جاذبه های گردشگری کشور کامرون:
- کوه مونت کامرون و قله فاکو
- پارک ملی وازا
- پارک ملی مفو و پارک ملی بنو
منبع: سفرمیمجله سرگرمی: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری