تزیین حلوا با گل محمدی همراه با عکس
به گزارش راه ساری، تزیین حلوا با گل محمدی ظاهر متفاوت و بسیار زیبایی به این دسر می بخشد. شیوه های مختلف برای این منظور وجود دارد و می توانید بسته به سلیقه خودتان یکی از آن ها را انتخاب کنید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - حلوا یکی از دسر های ایرانی و محبوب است که به انواع مختلفی از جمله حلوا سه آرد، حلوا آرد برنج، حلوا آرد ذرت، حلوا آرد گندم، حلوا آرد نخودچی، حلوا آرد سفید، حلوا خرمایی و حلوا هویج تهیه می شود. اما این شیرینی خوشمزه طعم، عطر و ظاهر بسیار ساده ای دارد، از اینرو حتما باید آن را تزیین کنید تا در سفره خودنمایی کند. غنچه های گل محمدی یکی از گزینه های مناسب برا تزیین حلوا است. با استفاده از این غنچه های گل که به صورت خشک شده هستند، می توانید اشکال بسیار زیبایی را روی حلوا ترسیم کنید. همچنین می توانید این غنچه ها را پرپر کرده و استفاده کنید، برای این کار ابتدا آن ها را با مقدار کمی آب یا گل مرطوب کنید.
شیوه های تزیین حلوا با گل محمدی
شما به هر شیوه ای که تمایل داشته باشید می توانید از گل محمدی برای تزیین حلوا استفاده کنید. به طور مثال می توانید اشکال مختلفی را ترسیم نمایید یا گل های محمدی را همراه با خلال پسته و بادام استفاده کنید. در ادامه تصاویری از تزیین حلوا با گل محمدی را مشاهده می کنید که می توانند الهام بخش شما باشند.
از غنچه های خشک شده گل محمدی در تزیین ماست و شل زرد نیز می توانید استفاده کنید. اگر کمی آن ها را مرطوب کرده و سپس استفاده نمایید، عطر بی نظیری نیز خواهند داشت، برای این منظور با استفاده اسپری آبپاش تنها کمی گلبرگ ها را مرطوب کنید.
گذشته از جنبه زیبایی، گل محمدی خواص بسکمک نیز دارد که غنچه های خشک شده و خوراکی این گل نیز حاوی این خواص هستند. این گیاه سرشار از ویتامین C است و باعث افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس سرماخوردگی می شود. از دیگر خواص گل محمدی می توان به آرامش بخشی، خواب آور بودن، تسکین ناراحتی های گوارشی و کمک به عملکرد قلب اشاره کرد. بنابراین با تزیین حلوا با گل محمدی نه تنها ظاهر این دسر را زیباتر خواهید کرد، بلکه خواص بسکمک نیز به آن می افزایید.
منبع: setare.com