طرز تهیه حلوا با آرد ذرت (4 روش)

به گزارش راه ساری، حلوا با آرد ذرت، دسری خوشمزه برای مراسم مختلف است که می توان آن را با شکر درست کرد یا از خرما برای شیرین کردن آن استفاده نمود. در این مقاله با طرز تهیه انواع حلوا با آرد ذرت آشنا خواهید شد.

طرز تهیه حلوا با آرد ذرت (4 روش)

حلوا با آرد ذرت را می توان در گروه دسر های ایرانی قرار داد. هر چند در آشپزی ایرانی مقوله ای به نام دسر نداریم ولی خوردنی های شیرینی که در خاتمه غذا یا برای تفنن خورده می شوند فراوان هستند و با اندکی دستکاری می توان آن ها را به صورت مجموعه ای از دسر های متنوع درآورد و به قیاس پیشارک آن ها را پسارک نامید.

در تهیه حلوا از آرد، شکر و روغن استفاده می گردد و می توان آن را با انواع آرد نظیر آرد گندم، آرد ذرت یا آرد برنج تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه انواع حلوا با آرد ذرت آشنا نمائیم؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه حلوا با آرد ذرت

موا لازم برای تهیه حلوا با آرد ذرت
آرد ذرت3 پیمانه
خرمای بدون هسته500 گرم
روغن2 پیمانه
کره2-3 قاشق غذاخوری
پودر دارچینبه میزان دلخواه

دستور تهیه به روش اول

  1. آرد را با روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم با قاشق چوبی هم بزنید تا به رنگ قهوه ای باز درآید.
  2. کره را اضافه کنید و هم بزنید، سپس خرما را اضافه نموده و زیر و رو کنید.
  3. وقتی که خرما نرم شد آن را روی حرارت ملایم با پشت قاشق ورز دهید تا با آرد و روغن مخلوط گردد و یه صورت خمیر یک دستی درآید.
  4. حلوای داغ را در بشقاب پهن کنید، به شکل دلخواه تزیین کنید، سپس روی آن اندکی دارچین بپاشید.
  5. این حلوا را به صورت داغ یا خنک سرو کنید.
  6. به این حلوا در مرحله پیش از برداشتن می توان 150-100 گرم مغز گردوی درشت کوب افزود، یا روی آن را با مغز گردو آرایش کرد.
  7. گاهی به این حلوا ماست هم اضافه می گردد.
موا لازم برای تهیه حلوا با آرد ذرت
آرد ذرت1 پیمانه
شکر1 پیمانه
روغن1 پیمانه
گلاب1 پیمانه
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه به روش دوم

  1. شکر را با اندکی زعفران در گلاب بریزید، روی حرارت ملایم حل کنید و آن را داغ نگه دارید.
  2. آرد و روغن را در تابه روی حرارت ملایم با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد به رنگ قهوه ای پخته درآید.
  3. آرد را از روی حرارت برداشته و گلاب داغ را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  4. وقتی که مخلوط یکدست شد، در بشقاب پهن کنید، آن را تزیین نموده و اجازه دهید تا خنک گردد.
موا لازم برای تهیه حلوا با آرد ذرت
آرد ذرت2 پیمانه
شکر1 پیمانه
روغن1 پیمانه
گلاب1/2 پیمانه
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه به روش سوم

  1. شکر، زعفران و گلاب را در 1 پیمانه آب داغ حل کنید و داغ نگه دارید.
  2. آرد و روغن را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به رنگ قهوه ای باز درآید (آرد را می توان تا رنگ قهوه ای پخته تفت داد).
  3. شیره شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد، سپس حلوا را از روی حرارت بردارید.
  4. حلوای داغ را در بشقاب پهن نموده، تزیین کنید و فرصت دهید تا خنک گردد.
  5. به شربت این حلوا می توانید یک قاشق مرباخوری زنجبیل ساییده اضافه کنید.
  6. این حلوا را می توانید با سه آرد گندم، ذرت، و برنج به نسبت مساوی درست کنید، در پوسته تارت قرار داده و روی آن را تزیین کنید که به حلوای سه آرد معروف است.
موا لازم برای تهیه حلوا با آرد ذرت
آرد ذرت1 پیمانه
پودر کاکائو1 قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای120 گرم
شکر3/4 پیمانه
آب1 پیمانه
شیر1 پیمانه
کره80 گرم
روغن2 قاشق سوپخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه به روش چهارم

  1. شیر، آب و شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل گردد.
  2. پودر کاکائو را اضافه نموده و حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد آغاز به جوشیدن نمایند.
  3. شکلات خرد شده را اضافه نموده و از روی حرارت بردارید.
  4. شربت را هم بزنید تا شکلات حل گردد.
  5. آرد و روغن را در تابه، روی حرارت ملایم تفت دهید تا به رنگ قهوه ای باز درآیند و سپس کره را اضافه کنید.
  6. حدود 45-40 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و سپس آن را از روی حرارت برداشته و نمک را اضافه کنید.
  7. شربت را به تدریج به آرد اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست گردد.
  8. حلوا را در ظرف مورد نظر پهن نموده و به شکل دلخواه تزیین کنید.

ایرانیرو: سفر به زیباترین شهرهای ایران، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد

منبع: setare.com
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 13677

به "طرز تهیه حلوا با آرد ذرت (4 روش)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوا با آرد ذرت (4 روش)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید