خداحافظی با آبگرفتگی زیرگذر نعمت آباد

به گزارش راه ساری، مریم قاسمی- با اجرای عملیات عمرانی لوله گذاری (لوله 500 میلی متری) به طول 6متر در زیرگذر نعمت آباد، معضل آبگرفتگی و ترافیک ناشی از انباشت آب های روان در یکی از معابر پررفت و آمد و اصلی منطقه18 از بین رفت.

خداحافظی با آبگرفتگی زیرگذر نعمت آباد

امیر محمدی شهردار ناحیه2 منطقه18 با اعلام این خبر گفت: در زمان بارش نزولات آسمانی و جمع شدن آب های سطحی در زیرگذر نعمت آباد، رانندگان عبوری با دردسرهای زیادی رو به رو بودند و کندی حرکت خودروها منجر به ترافیک و راهبندان بلندمدت در محل می شد. حجم انباشت آب در این زیرگذر چنان بود که گاهی منجر به ورود آب به داخل موتور و خاموش شدن خودروهای در حال حرکت می شد که این مسئله خطراتی به دنبال داشت.

وی با بیان اینکه زیرگذر نعمت آباد یکی از شریان های اصلی منطقه18 محسوب می شود که درصد بالایی از شهروندان مناطق 17، 18 و 19 از آن تردد می کنند اضافه کرد: در زمان بارش باران زیرگذر نعمت آباد شرایط نامناسبی پیدا می کرد، بنابراین برای رفع خطرات احتمالی و جلوگیری از راهبندان و شلوغی معبر مجبور بودیم از عوامل اجرایی ارگان هایی مانند آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، مدیریت ستاد بحران و پدافند غیرعامل منطقه18 کمک بگیریم تا میزان خسارت های مالی و جانی به حداقل برسد. در این عملیات چندساعته مجبور بودیم با کفکش ها و ادوات ویژه آب های انباشت شده را از محل تخلیه کنیم که گاهی 3 تا 4 ساعت به طول می انجامید. اما اکنون این زیرگذر با اجرای عملیات لوله گذاری فاضلاب کاملاً ایمن شده و تردد در آن با آرامش و امنیت انجام می شود.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 14 دی 1398 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 6564

به "خداحافظی با آبگرفتگی زیرگذر نعمت آباد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خداحافظی با آبگرفتگی زیرگذر نعمت آباد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید