خوشمزه، اما خطرناک

به گزارش راه ساری، متخصصان در این گزارش همچنین مضرات قهوه را ذکر نموده اند. این نوشیدنی منجر به زرد شدن دندان ها، کم آبی و اختلال در خواب می گردد.

خوشمزه، اما خطرناک

بعضی از محصولات غذایی آشنا برای هر فردی، در بعضی موارد می توانند کشنده باشند. به گفته کارشناسان، اگر تخم مرغ به طور صحیح پخته نگردد، می تواند به منبع عفونت ناشی از باکتری سالمونلا تبدیل گردد. کارشناسان توصیه می نمایند که این محصول را به طور کامل بشویید و در یخچال نگهداری نموده و آن را تازه نگه دارید؛ همچنین از خوردن تخم مرغ خام خودداری کنید.

قارچ ها نیز در این لیست قرار گرفته اند، زیرا بسیاری از گونه های قارچ سمی هستند و می توانند منجر به مسمومیت یا مرگ شوند. علاوه بر این، سبزیجات مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است. به طور خاص، کلم بروکلی، کاهو، اسفناج و شابانک می توانند عفونت هایی مانند اشریشیا کلی به همراه داشته باشند.

9 خوراکی برای بهبود سلامتی

8 ماده مغذی که نباید بخورید

با شکم خالی، این مواد غذایی را نخورید

متخصصان در این گزارش همچنین مضرات قهوه را ذکر نموده اند. این نوشیدنی منجر به زرد شدن دندان ها، کم آبی و اختلال در خواب می گردد.

تُن همچنین در لیست محصولات خطرناک قرار گرفته است. به گفته کارشناسان، تن ماهی سفید به مقدار زیادی می تواند برای نوزادان و جنین مضر باشد، زیرا این ماده غذایی بر سیستم عصبی تأثیر منفی می گذارد.

بنا به گفته کارشناسان بادام زمینی برای بعضی افراد نیز خطرناک است. طبق تحقیقات، این محصول یکی از شایع ترین دلایل مرگ ناشی از آلرژی های غذایی است.

منبع: اسپوتنیک

تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه

تور ونیز: سفر به اروپای شگفت انگیز

منبع: فرادید
انتشار: 20 شهریور 1400 بروزرسانی: 20 شهریور 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 11173

به "خوشمزه، اما خطرناک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه، اما خطرناک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید