راه حل های علمی برای افزایش بهره وری از تجهیزات سرمایه ای، اهمیت موضوع نگهداری و تعمیرات در شرایط تحریم

به گزارش راه ساری، دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات با اشاره به اهمیت موضوع نگهداری و تعمیرات در شرایط تحریم گفت: این موضوع دارای ابعاد گسترده است و شامل همه زیرساخت های کشور مانند حوزه حمل و نقل و نگهداری از اتوبوس، هواپیما، پل ها، سازه ها و ... است.

راه حل های علمی برای افزایش بهره وری از تجهیزات سرمایه ای، اهمیت موضوع نگهداری و تعمیرات در شرایط تحریم

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، به نقل از انجمن نگهداری و تعمیرات ایران تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد ریاحی، دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات در آستانه برگزاری این رویداد که در روز های 21 و 22 دی ماه برگزار می گردد، گفت: نگهداری و تعمیرات یا همان موضوع نگاه داشت مسئله بسیار جدی و حائز اهمیت در بسکمک از کشور های جهان محسوب می گردد چرا که سرمایه گذاری عمده در کشور ها و جوامع از یک عدد بالایی در مقایسه با ثروت های ملی، ثروت های جامعه و خانواده قلمداد می گردد.

وی اضافه کرد: همانطور که حفظ و نگهداری وسایل منزل به علت اینکه وسایل سرمایه محسوب می شوند حائز اهمیت است نگهداشت سرمایه های کلان و به عبارتی وسایل سرمایه ای در کشور هم نکته قابل تأمل و مورد توجه است.

وی با اشاره به اینکه تا به امروز در کشور ما به مبحث نگهداری و تعمیرات تجهیزات به عنوان سرمایه توجه نشده است، گفت: مدیریت حفاظت فیزیکی در کشور بسیار ضعیف بوده و این حفاظت فیزیکی از تجهیزات دارای ابعاد گسترده ای اعم از نفت و گاز و پتروشیمی، دفاعی، حمل و نقل، زیرساخت، صنایع معدنی، فولاد، نیروگاه، سازه ها و سایر سرمایه های فیزیکی است و اصلی ترین اقدام در این مورد آموزش عمومی چه ازطریق رسانه ها و چه به وسیله دانشگاه ها است.

دکتر ریاحی با تاکید بر اینکه اگر حفاظت و نگهداری از تجهیزات سرمایه ای مد نظر قرار نگیرد و مورد توجه ویژه نباشد هزینه های بالایی برای کشور ایجاد می گردد، گفت: بر همین اساس است که بسکمک از کشور های پیشرفته صنعتی در حوزه نگهداری و تعمیرات در زمینه کار های دانشگاهی اقدامات بسیار جدی انجام داده اند و در کشور ما نیز به عنوان یک رشته مطرح دانشگاهی بهتر أست مورد توجه واقع گردد.

دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات توضیح داد: توجه به موضوع نگهداری و حفظ تجهیزات سبب حداکثر بهره برداری مفید از سرمایه های فیزیکی کشور می گردد.

وی یادآورشد: این موضوع دارای ابعاد گسترده است و شامل موضوعاتی همانند حوزه صنعت، زیرساخت و حمل و نقل مانند نگهداری از تجهیزات وماشین آلات صنعتی، اتوبوس، هواپیما، پل ها، سازه ها و همه دارایی های فیزیکی کشور است.

دکتر ریاحی اظهار داشت: متاسفانه شاید تا به امروز 5 تا 10 درصد به موضوع نگهداری دارایی های فیزیکی در کشور توجه شده و این در حالی است که به طور میانه 10 تا 20 سال باید یک دارایی فیزیکی قابل استفاده باشد و این نکته نیز نباید مورد غفلت قرار گیرد؛ اکنون که در شرایط تحریم و مسائل مالی قرار داریم اهمیت توجه به مبحث نگهداری و تعمیرات بسیار مهم است و باید رویکرد جدی نسبت به این مسأله داشت.

دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات با اشاره به موضوعات این رویداد که با همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد، اعلام نمود: در کنفرانس سال جاری جدیدترین دستاورد ها و مباحث روز حوزه نگهداری و تعمیرات با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته داخلی و خارجی، کارشناسان و دانشگاهیان مورد بحث و مصاحبه قرار خواهد گرفت و از همه صاحب نظران دعوت می گردد تا با حضور خود در این رویداد بزرگ علمی و تخصصی کمک رسان ما در پیشرفت هرچه بهتر این حوزه علم و دانش باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 24 تیر 1401 بروزرسانی: 24 تیر 1401 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 14615

به "راه حل های علمی برای افزایش بهره وری از تجهیزات سرمایه ای، اهمیت موضوع نگهداری و تعمیرات در شرایط تحریم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه حل های علمی برای افزایش بهره وری از تجهیزات سرمایه ای، اهمیت موضوع نگهداری و تعمیرات در شرایط تحریم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید