سالاد های آماده و بسته بندی، منشاء بیماری های جدید

به گزارش راه ساری، مصرف سالاد های بسته بندی و آماده از اوایل دهه 1980 میلادی در اروپا فرایند رو به رشدی داشته و این درحالیست که این مواد غذایی بسته بندی شده می توانند منشاء بسیاری از بیماری های جدید باشند.

سالاد های آماده و بسته بندی، منشاء بیماری های جدید

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، نتایج یک مطالعه در اروپا نشان می دهد که با رشد هر چه بیشتر صنعت تولید سالاد های آماده و بسته بندی شده، تعداد بیماری های جدید نیز بیشتر می شود. بررسی ها نشان می دهد دلایل متعددی در این افزایش نقش دارند.

به گفته محققان و کارشناسان علوم تغذیه ای، این محصولات فصلی سالانه در پنج تا شش چرخه و تحت تراکم کشت بالا و در مزارع مخصوصی تولید می شوند که تناوب زراعی در آن رعایت نشده و از قارچ کش های مناسب استفاده نمی شود.

علاوه بر این، تجارت های بین المللی موجب می شود تا محصولات از محیط کشت اصلی و طبیعیِ خود به محیط های بیگانه ارسال شده که در این فرایند به نوبه خود با بیماری های جدید روبرو می شوند.

در برخی موارد سطح بسیار پایینی از آلودگی بذر می تواند بروز سریع بیماری های جدید را در مناطق جغرافیایی جدید به همراه داشته باشد که گاهی عامل تلفات جدی، بر هم خوردن تعادل زیست شناختی محیط زیست و گاهی اوقات همه گیری فاجعه بار بیماری است.

به گزارش ساینمگ، همچنین در این جریان تغییرات اقلیمی نیز تهدید به حساب می آید، زیرا برای اثربخشی روی رشد و گسترش پاتوژن های گیاهی با جهانی سازی اثر متقابل دارد. افزایش دما مقاومت گیاهی به پاتوژن ها (عوامل بیماری زا) را کاهش می دهد به این مفهوم که ضروریست راه حل های کنترل بیماری در گیاهان در دما های گرم تر ارزیابی مجدد شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 25 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 6751

به "سالاد های آماده و بسته بندی، منشاء بیماری های جدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد های آماده و بسته بندی، منشاء بیماری های جدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید