صحنه های کم نظیر بعد از سوت صعود ، ایسلندی یادشان رفت!

به گزارش راه ساری، در گوشه ای از زمین وقتی منشا،علیپور و کامیابی نیا،سیدجلال را دیدند با قدرت هرچه تمام تر روی او پریدند و مثل یک شادی گل دیدنی دوباره این صعود را با کاپیتان شان جشن گرفتند.

صحنه های کم نظیر بعد از سوت صعود ، ایسلندی یادشان رفت!

به گزارش خبرنگاران ،بعد از قطعی شدن صعود پرسپولیس و سوت داور ازبک، استادیوم آزادی با شادی زائد الوصف طرفداران سرخپوش و چراغ های روشن گوشی های موبایل به شکل ویژه ای در آمد و جشن و پایکوبی روی سکوها با موزیک های شاد تمامی نداشت.

داخل زمین اما اتفاقات فوق العاده ای رقم خورد که می تواند در ذهن طرفداران پرسپولیس تا سال های سال باقی بماند.دور افتخار دو نفره کریم باقری و سیدجلال یکی از این صحنه هاست،شادی دسته جمعی چند نفر از پرسپولیسی ها از جمله منشا،علیپور،نعمتی و یکی دو بازیکن دیگر هم صحنه های جالبی خلق کرد هر چند ماموران انتظامی به این بازیکنان اجازه نمی دادند به سکوها نزدیک شوند و با طرفداران جشن بگیرند.

در این میان جالب بود که محمد انصاری از یکی از تماشاگران روی سکوها پرچم ایران را گرفت و شادی اش را با پرچم کشورمان آغاز کرد و در ادامه برخی دیگر از بازیکنان هم سراغ این پرچم آمدند.

نکته جالب اینکه در گوشه ای از زمین وقتی منشا،علیپور و کامیابی نیا،سیدجلال را دیدند با قدرت هرچه تمام تر روی او پریدند و مثل یک شادی گل دیدنی دوباره این صعود را با کاپیتان شان جشن گرفتند.

از این دست صحنه ها در استادیوم آزادی زیاد بود و در نهایت برانکو همراه با کادر فنی تقریبا نیمی از زمین را طی کردند تا از طرفداران تشکر نمایند.قبل از آنها هم تعداد زیادی از بازیکنان روبروی صندلی 36 از طرفداران دو آتشه شان قدردانی کردند.

جالب اینکه در این جشن بزرگ تشویق ایسلندی برگزار نشد و علی رغم اشتیاق زیاد و آمادگی سکوها برای این شادی ویژه و آغاز دست زدن ها اما بازیکنان و اعضای کادر فنی در زمین پراکنده شدند و جشن ایسلندی شکل نگرفت.

منبع: ایران ورزشی
انتشار: 13 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 498

به "صحنه های کم نظیر بعد از سوت صعود ، ایسلندی یادشان رفت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صحنه های کم نظیر بعد از سوت صعود ، ایسلندی یادشان رفت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید