ضدعفونی اتوبوس ها با دستگاه مه پاش همچنان ادامه دارد

به گزارش راه ساری، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، گفت: در حال حاضر با استفاده از دستگاه های فوگر سرد (مه پاش) تمامی اتوبوس های فعال خطوط در ابتدا و انتهای راستا و قبل از مسافرگیری ضد عفونی می شوند.

ضدعفونی اتوبوس ها با دستگاه مه پاش همچنان ادامه دارد

محمود ترفع، مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه با اشاره به اینکه بیش از 40 هفته از ورود ویروس کرونا به کشور می گذرد و ناوگان اتوبوسرانی همچنان مشغول ضدعفونی اتوبوس ها، مینی بوس ها و پایانه های تهران است، اضافه نمود: عملیات ضد عفونی اتوبوس ها در ابتدا از سطوح دارای تماس آغاز شد و کم کم شکل پیشرفته تری به خود گرفت.

او با اشاره به اینکه ضدعفونی و گندزدایی در هفته های اول ورود این ویروس به شکل ابتدایی انجام می شد، اضافه نمود: در حال حاضر با استفاده از دستگاه های فوگر سرد (مه پاش) تمامی اتوبوس های فعال خطوط در ابتدا و انتهای جهت و قبل از مسافرگیری ضد عفونی می شوند.

ترفع با اشاره به مسائل عدیده اقتصادی این شرکت به دلیل شیوع کرونا و کاهش آمار مسافرانش، گفت: با این وجود ما برای بالا رفتن ضریب ایمنی و سلامت شهروندان تهرانی نه تنها سطح ضدعفونی ها را کاهش نداده ایم بلکه به شکل پیشرفته تری در حال اجرا آن هستیم.

او در مصاحبه با مهر اضافه نمود: سطوح داخلی اتوبوس ها در طی ساعات خدمت و پیش از آن در چند نوبت انجام می گیرد.

تور پاریس: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه

تور ونیز: سفر به اروپای شگفت انگیز

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 13114

به "ضدعفونی اتوبوس ها با دستگاه مه پاش همچنان ادامه دارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضدعفونی اتوبوس ها با دستگاه مه پاش همچنان ادامه دارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید