طرز تهیه خوشمزه ترین انواع غذا با قارچ
به گزارش راه ساری، انواع غذا با قارچ با عنوان های قارچ و برنج، قارچ و گوشت چرخ نموده، قارچ و مرغ، قارچ و پنیر پیتزا، قارچ و میگو و ... قابل طبخ است. تنوع غذا با قارچ تقریبا به اندازه تنوع غذاهای موجود است، زیرا قارچ طعم و مزه خاصی ندارد و می توان آن را به هر غذایی افزود.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - از آنجا که قارچ نوعی پروتئین گیاهی محسوب می گردد، در بسیاری از موارد به عنوان جایگزین گوشت به کار می رود. در بعضی غذا ها مانند لازانیا با گوشت چرخ نموده از ترکیب قارچ و گوشت چرخ نموده استفاده می گردد و در بعضی دیگر مانند بیف استراگانف روسی، ترکیب قارچ و گوشت تکه ای کاربرد دارد. پیتزا مرغ و قارچ یکی دیگر از انواع غذا با قارچ است که هواداران زیادی دارد و در بسیاری از فست فودی ها عرضه می گردد. بنابراین قارچ در انواع غذا های ایرانی، خارجی، فست فود، آش و سوپ استفاده می گردد و همین تنوع غذایی ما را بر این داشت تا طرز تهیه چند نوع غذا با قارچ را در این مطلب مرور کنیم.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.
1. غذا با قارچ و برنج
2. غذا با قارچ و پنیر پیتزا
3. غذا با قارچ و گوشت چرخ نموده
4. غذا با قارچ و میگو
1. غذا با قارچ و برنج
قارچ و برنج یکی از انواع غذا با قارچ است که در تهیه آن علاوه بر قارچ و برنج از تخم مرغ و خمیر نیز استفاده می گردد. این غذا را باید در فر درست کرد، زیرا پختن خمیر بدون فر غیر ممکن است. خمیر نان را می توانید از نانوایی تهیه نموده یا در خانه درست کنید.
مواد لازم | |
برنج | 2 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ آبپز | 3 عدد |
قارچ | 250 گرم |
خمیر نان | 120 گرم |
تخم مرغ زده | 1 عدد |
نمک، فلفل و ادویه | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- پیاز را خرد نموده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
- قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. قارچ را روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کشیده گردد. سپس نمک و فلفل و ادویه به مخلوط قارچ و پیاز اضافه نموده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
- برنج را آبکش نموده و کنار بگذارید. تخم مرغ های آبپز را نیز به صورت ورقه ای خرد کنید.
- کف ظرف مخصوص فر را با مقداری روغن چرب کنید، یک لایه برنج آبکش در آن بریزید، سپس یک لایه از مخلوط قارچ و پیاز روی برنج بریزید و یک لایه تخم مرغ روی مخلوط قارچ بچینید.
- خمیر نان را با وردنه پهن کنید تا به ضخامت 4-3 میلی متر برسد، سپس روی ظرف را با خمیر بپوشانید و تخم مرغ زده را روی خمیر بمالید.
- ظرف را به مدت 20-15 دقیقه در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی گردد.
2. غذا با قارچ و پنیر پیتزا
قارچ و پنیر پیتزا یکی دیگر از انواع غذا با قارچ است که در آن علاوه بر قارچ و پنیر پیتزا از سس سفید و تخم مرغ نیز استفاده می گردد. نکته این غذا جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ و هم زدن آن ها به صورت جداگانه است که همین باعث پف کردن غذا خواهد شد. این غذا باید تا داغ است و پف آن نخوابیده، خورده گردد.
مواد لازم | |
آرد | 40 گرم |
کره | 60 گرم |
شیر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
پنیر پیتزای رنده شده | 125 گرم |
قارچ ورقه شده | 250 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید تا آب آن ها کشیده گردد.
- آرد، کره، شیر، نمک و فلفل را در قابلمه کوچکی مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و سس غلیظی حاصل گردد.
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا نموده و زرده ها را یکی یکی به سس فوق اضافه کنید و هم بزنید.
- حدود 3/4 را به مخلوط فوق اضافه نموده و هم بزنید.
- سفیده های تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای بزنید تا پف کند و آهاری گردد. سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط فوق اضافه کنید.
- ظرف مورد نظر را با مقداری کره چرب نموده، سپس نیمی از سس فوق را در آن بریزید. روی سس را با یک لایه قارچ بپوشانید و بقیه سس را روی قارچ ها بریزید.
- بقیه پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و ظرف را به مدت 30-20 دقیقه در فری که از قبل روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم نموده اید قرار دهید تا مواد پخته و پنیر ذوب گردد.
3. غذا با قارچ و گوشت چرخ نموده
قارچ و گوشت چرخ نموده نیز یکی از انواع غذا با قارچ است که در ترکیب آن علاوه بر قارچ و گوشت چرخ نموده از پنیر پیتزا نیز استفاده می گردد و شما بسته به ذائقه خود می توانید سایر سبزیجات را در آن به کار برید.
مواد لازم | |
گوشت چرخ نموده | 350 گرم |
قارچ | 200 گرم |
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده | 1 عدد |
پیاز داغ | 3 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
نمک، زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- یک قاشق روغن در تابه ای داغ نموده و گوشت چرخ نموده را به آن اضافه کنید. گوشت را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- سپس پیاز داغ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد.
- قارچ ها را شسته و کلاهک آن ها را جدا کنید.
- داخل قارچ ها را با سس گوشت پر نموده و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید.
- کف سینی فر را کمی چرب کنید، قارچ ها را در آن بچینید و حدود 10 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا قارچ ها نرم شده و پنیر روی آن ها ذوب گردد.
4. غذا با قارچ و میگو
طبیعت گرم میگو، سردی قارچ را خنثی می نماید و شاید بتوان گفت، یکی از بهترین غذا هایی است که می توان با قارچ درست کرد.
مواد لازم | |
پاستا | 1 بسته |
گوجه فرنگی متوسط رنده شده | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
میگوی پاک شده | 500 گرم |
کره | 50 گرم |
سیر له شده | 1 حبه |
پیاز متوسط | 1 عدد |
قارچ ورقه شده | 250 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- میگو ها را در آب جوش ریخته و پس از یکی دو جوش، صاف کنید تا آب آن خارج گردد.
- قارچ ها را ورقه ای خرد نموده و با کره تفت دهید تا آب آن ها کشیده گردد.
- پیاز را خرد نموده و با 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی گردد. سیر له شده را به آن اضافه کنید، سپس میگو را بیفزایید.
- میگو را 5-4 دقیقه با پیاز و سیر تفت دهید، سپس قارچ را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و هم بزنید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد.
- گوجه فرنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا ریز جوش بزند و آب گوجه فرنگی تمام گردد.
- پاستا را آبکش کنید و با سس فوق مخلوط کنید.
- غذا را در دیس بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.
به نظر شما خوشمزه ترین غذایی که می توان با قارچ درست کرد، چه نوع غذایی است؟ طرز تهیه آن را در انتهای همین صفحه در قسمت ارسال نظر با ما در میان بگذارید.
منبع: setare.comزرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک