انواع لازانیا ، آموزش 10 مدل لازانیا ایتالیایی با گوشت، مرغ و گیاهی

به گزارش راه ساری، انواع لازانیا جزو محبوب ترین غذاهای بین المللی با ریشه ایتالیایی هستند که در ایران بسیار پرطرفدارند. شما می توانید با تهیه ورقه های نیمه آماده یا خام لازانیا، این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و به عنوان یک وعده غذایی اصلی برای و سرو کنید. انواع لازانیا برای ذائقه های مختلف در معروف ترین رستوران های جهان طبخ می شوند از لازانیا با گوشت چرخ نموده گرفته تا لازانیا با مرغ، لازانیا با سویا، لازانیای گیاهی و … که تهیه کردن آن ها در خانه هم کار راحتی است. در این مطلب از در ، یک فهرست از طرز تهیه محبوب ترین، خوشمزه ترین و مشهورترین انواع لازانیا تهیه شده در فر و بدون فر را برای شما آماده نموده ایم.

انواع لازانیا ، آموزش 10 مدل لازانیا ایتالیایی با گوشت، مرغ و گیاهی

فهرست انواع لازانیا ساده و رولی با سس مخصوص لازانیا

این ورقه های ساده که در ترکیب با انواع مواد غذایی تبدیل به یک وعده غذایی خوشمزه می شوند؛ یک غذای ایتالیایی پرطرفدار است. هرچند بعضی، ریشه و خاستگاه واقعی لازانیا را مربوط به یونان باستان می دانند اما ایتالیایی ها مثل وارث معنوی این غذای لذیذ هستند. انواع لازانیا را در فر یا بدون فر در تابه و روی گاز می توانید درست کنید. برای تهیه لازانیاهای خوش طعم خانگی می توانید از ترکیبات متفاوتی بهره ببرید که هر کدام طعم متفاوتی دارند و مطابق با هر ذائقه ای می تواند باشد.

برای تهیه انواع لازانیا معمولا از ترکیباتی مثل ورقه های به عنوان ماده اصلی این غذا، انواع ، ، انواع ادویه ها مثل ، و،، ، ، ،، ، ،، انواع و … احتیاج دارید. در صورت تمایل، همه این مواد را می توانید به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

در ادامه این مطلب آموزش طرز تهیه انواع لازانیای ساده و مجلسی را برای شما آماده نموده ایم.

لازانیا گیاهی و بدون گوشت

لازانیا گیاهی با سبزیجات متنوع و دلخواه از انواع لازانیا بدون گوشت محسوب می گردد که هم گزینه بسیار خوبی برای گیاهخواران و هم برای کسانی است که می خواهند طعم یک لازانیای متفاوت را تجربه نمایند.

برای تهیه یک لازانیا وگان با موادی مثل گوجه، قارچ و بادمجان، در ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه های باریک (ضخامت نیم سانتی متر) برش بزنید. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و اجازه دهید آب قهوه ای یا تلخی بادمجان ها خارج گردد. سپس بادمجان ها را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهند.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس بادمجان ها را در تابه سرخ کنید تا هر دو طرف آنها طلایی گردد. بادمجان ها را بیرون بیاورید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته گردد.

گوجه فرنگی ها را بشویید و ریز خرد کنید (می توانید گوجه ها را رنده یا پوره کنید). قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید. جعفری و ریحان را بشویید و آبکش کنید. سپس به صورت ریز و ساطوری خرد کنید. در تابه ای که بادمجان ها را سرخ کردید، مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد.

در ادامه قارچ های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند و آب آنها کشیده گردد. سپس قارچ ها را بیرون بیاورید و گوجه فرنگی های خرد شده را در تابه بریزید. گوجه ها را تفت دهید تا طعم خام آنها گرفته گردد. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کند.

سبزی های خرد شده شامل جعفری و ریحان را هم در تابه بریزید و تفت دهید. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید. دوباره قارچ ها را به تابه برگردانید و همه مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. شعله را خاموش کنید و مایه لازانیا را کنار بگذارید.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

لازانیا با مرغ

لازانیا با مرغ مثل دیگر انواع لازانیا یکی از غذاهای فست فودی پرطرفدار و مجلسی است که به خاطر استفاده از پنیر پیتزا، گوشت مرغ و سس سفید بشامل در ترکیب آن، تا ساعت ها شما را سیر نگه می دارد.

برای آغاز کار، ابتدا سینه مرغ را بشویید و آبکش کنید. قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی نازک خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم بشویید و به صورت ریز خرد کنید. پیاز و سیر را پوست بگیرید و بشویید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نموده و سیر را رنده کنید.

سینه مرغ را روی تخته آشپزی به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. پیاز نگینی شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند. سیرها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان بلند گردد. سپس سینه مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها سفید گردد.

در ادامه، ادویه های معطر غذا شامل زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید. می توانید از ادویه هایی مثل پودر پاپریکا، آویشن، پودر زنجبیل و … هم بهره ببرید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده گردد. بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.

رب گوجه و سس تند قرمز را اضافه کنید و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ باز کند و طعم خام آن گرفته گردد. به مقدار 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار، به تابه آب اضافه کنید. شعله را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ و سبزیجات برای 10 دقیقه بپزند.

اگر ورقه های لازانیا از نوع نیمه آماده نیستند، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. سپس ورقه ها را در آب جوش بریزید و بنا به توصیه شرکت سازنده لازانیا، حدود 7 تا 10 دقیقه، ورقه های لازانیا را بجوشانید تا نرم شوند. سپس ورقه ها را آبکش کنید و زیر آب سرد یا ولرم بگیرید. بعد ورقه ها را جدا کنید و روی دستمال بگذارید.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

لازانیا با سویا

در فهرست انواع لازانیاهای رستورانی لازانیا را با سویا را به عنوان یک غذای مالی تر و مقرون به صرفه تر نسبت به لازانیا با گوشت چرخ نموده و لازانیا با مرغ می توانید تهیه کنید.

برای آغاز کار، سویاها را با آب بشویید. سپس یک ظرف مناسب انتخاب کنید و سویاهای شسته شده را در آن بریزید. در ظرف مقداری آب گرم نیز بریزید به طوری که سویا کاملا در آب غوطه ور گردد. اجازه دهید سویا به مدت 20 الی 30 دقیقه در آب گرم خیس بخورد.

بعد از آنکه سویا نیم ساعت در آب گرم خیسانده شده، آن را آبکش کنید. سپس سویا را با مقداری آب و کمی زردچوبه در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا محتویات درون قابلمه به جوش بیاید.

اجازه دهید سویا پنج دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کاملا نرم گردد. بعد از پنج دقیقه آن را آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافه به طور کامل از آن خارج گردد.

قارچ و فلفل دلمه ای را با آب به صورت کاملا تمیز بشویید. سپس آنها را در یک آبکش بریزید تا آب اضافه از آنها خارج گردد. اگر پوست رویی قارچ ضخیم است یا لک دارد آن را جدا کنید.

قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. فلفل دلمه ای را نیز از وسط نصف کنید. نوارهای سفید و تخم های وسط آن را جدا کنید و سپس به صورت نگینی ریز آنها را خرد کنید.

در ادامه، دو عدد پیاز میانه را پوست بگیرید و بشویید. سیر را نیز پوست گرفته و بشویید. سپس پیازها به صورت نگینی ریز خرد کنید و سیرها را با سیر له کن به شکل پوره در آورید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد.

پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید. تفت دادن پیاز را تا جایی ادامه دهید تا سبک و شیشه ای گردد. بعد از آن سیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا جایی که عطر آن بلند گردد.

حالا باید سویا را اضافه کنید. قبل از آنکه سویا را به تابه اضافه کنید مطمئن شوید که آب اضافه آن کاملا خارج شده باشد. سویا را به پیاز داغ و سیر داغ روی حرارت اضافه کنید. شاید احتیاج باشد در این مرحله مقداری روغن نیز اضافه کنید.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

لازانیا بادمجان

لازانیا بادمجان یکی دیگر از انواع لازانیاهای لذیذ رستورانی است که با بادمجان و گوشت چرخ نموده تهیه می گردد. طرز تهیه این لازانیا تا حدود زیادی شبیه طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ نموده کلاسیک ایتالیایی است.

در قدم اول بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس، بادمجان های بدون پوست را به صورت حلقه ای یا نواری با قطر کم برش بزنید. حالا، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و به مقدار 1 قاشق غذاخوری نمک در این قابلمه بریزید و هم بزنید تا نمک در آب حل گردد.

در ادامه، قطعات بادمجان برش خورده را در قابلمه حاوی آب و نمک بریزید تا بادمجان برای 30 دقیقه در محلول آب و نمک خیس بخورد و تلخی آن گرفته گردد. پس از گذشت این مدت، بادمجان ها را از قابلمه بیرون بیاورید و روی دستمال حوله ای بچینید تا آب اضافی بادمجان ها گرفته گردد.

حالا، پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی ریز برش بزنید و کنار بگذارید. قارچ ها را هم بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس، قارچ ها را به صورت اسلایسی خرد کنید.

مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، قطعات بادمجان را در این تابه بچینید و هر دو طرف بادمجان ها را سرخ کنید. در ادامه، بادمجان های سرخ شده و طلایی را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی بادمجان ها گرفته گردد.

پس از خارج کردن همه بادمجان ها از تابه، در صورت لزوم، مقداری روغن به این تابه اضافه کنید. سپس، پیاز را که قبلا نگینی خرد کردید در همین تابه بریزید و تفت دهید تا سبک گردد. پس از سبک شدن پیاز، کمی زردچوبه هم به این تابه اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید تا رنگ و عطر زردچوبه آزاد گردد.

وقت آن است که گوشت چرخ نموده را هم به تابه حاوی پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و به سفیدی بزند. در ادامه، مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن هم به گوشت چرخ نموده اضافه کنید. مواد داخل تابه را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

حالا، فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را نیز به محتویات تابه اضافه کنید. این مواد را دوباره هم بزنید تا قارچ و فلفل دلمه ای هم با گوشت ترکیب شوند و به خوبی تفت ببینند. سپس، مایه لازانیا را کنار بزنید و برای رب گوجه فرنگی جا باز کنید. رب گوجه فرنگی را در فضای خالی تابه بریزید و برای یکی دو دقیقه تفت دهید تا هم رنگ باز کند و هم طعم خامی رب رفع گردد.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

لازانیا با گوشت چرخ نموده

لازانیا با گوشت چرخ نموده کلاسیک ترین شکل پخت لازانیا به شمار میرود. این مدل لازانیای لذیذ و خوشمزه با گوشت چرخ نموده تهیه می گردد و شما می توانید آن را به عنوان یک غذای مجلسی نیز سرو کنید.

برای آغاز کار، پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. بعد گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند

فلفل دلمه ای و قارچ ها را بشویید. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در تابه بریزید و هم بزنید. قارچ ها را هم بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را هم در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی آب گوشت و قارچ در تابه خشک شد، رب گوجه فرنگی، آویشن و ادویه لازانیا را اضافه کنید. مواد را تفت دهید و بعد درب تابه را بگذارید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سس لازانیا بپزد.

برای درست کردن سس بشامل لازانیا، کره را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب گردد. سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کره تفت دهید. کمی که رنگ آرد تغییر کرد، شیر را کم کم اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. اجازه دهید سس کمی غلیظ گردد و بعد شعله را خاموش کنید.

در فاصله پختن گوشت چرخ نموده و آماده شدن سس لازانیا، در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آغاز به جوشیدن کند. سپس ورقه های لازانیا را در قابلمه بگذارید تا ورقه ها به مدت 10 دقیقه بجوشند و نرم شوند. بعد از نرم شدن، آنها را آبکش کنید.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

مافین لازانیا

مافین لازانیا یکی از انواع متفاوت لازانیا است که می توانید آن را به عنوان یک فینگرفود مدرن برای مهمانی ها و دورهمی تهیه کنید. به مواد مافین لازانیا می توانید سبزیجات و چاشنی های دلخواه خود را اضافه کنید.

در قدم اول فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. اگر پنیر پیتزا در فریزر است آن را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ پنیر باز گردد. قارچ ها را بشویید و بعد از خشک شدن، به صورت خلالی ریز یا ورقه ای خرد کنید.

پیاز و سیر را هم پوست بگیرید. پیاز را نگینی ریز خرد نموده و سیر را رنده کنید. یک دسته جعفری تازه را بشویید و بعد از اینکه آب اضافی خود را از دست داد، با چاقوی تیز، روی تخته آشپزخانه ریز و ساطوری خرد کنید.

در یک تابه، مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. سپس پیازها را در تابه بریزید و روی حرارت میانه، حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس سیرها را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا فقط عطر آنها خارج گردد. کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها خوشرنگ شوند و طعم خام ادویه ها گرفته گردد.

گوشت چرخ نموده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی با پیاز و ادویه ها تفت بخورند و آب بیندازند. مقداری نمک هم اضافه کنید. حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت های چرخ شده، 3 الی 4 دقیقه با ادویه ها و پیاز طعم بگیرند.

در یک تابه جدا، مقداری روغن بریزید و قارچ های خرد شده را اضافه کنید. حرارت را میانه رو به بالا تنظیم کنید تا قارچ ها آبشان کشیده گردد. قارچ های تفت خورده را به تابه گوشت اضافه کنید.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

لازانیا با اسفناج

لازانیا با اسفناج یک مدل از روش های پخت لازانیا بدون گوشت و فوری است. اما شما می توانید از ترکیب گوشت چرخ نموده یا گوشت مرغ نیز در تهیه این مدل لازانیا نیز بهره ببرید. ما در این رسپی از گوشت چرخ نموده به همراه اسفناج استفاده کردیم.

برای درست کردن لازانیای اسفناج، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک گردد. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید، وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی کشیده گردد.

در این فاصله اسفناج شسته شده و خرد شده را کمی در روغن تفت دهید. وقتی آب گوجه فرنگی کشیده شد، رب گوجه را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته گردد. حالا اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از این که مایه لازانیا کاملا جا افتاد شعله گاز را خاموش کنید.

در یک ظرف جداگانه پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان رنده شده، زرده تخم مرغ را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک خوب هم بزنید. ورقه های لازانیا را طبق دستورالعمل روی بسته در آب جوش بپزید و با احتیاط آبکش کنید که وا نروند.

حالا کف و دیواره های ظرف پیرکس یا ظرفی که مخصوص فر است را با کره چرب کنید. ابتدا یک لایه لازانیا، سپس یک لایه مایه پنیر ریکوتا و در آخر یک لایه مایه گوشت و اسفناج اضافه کنید و لایه ها را به همین ترتیب تکرار کنید. در لایه آخر باید ورقه لازانیا باشد و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

لازانیا مرغ و سیب زمینی

لازانیا مرغ و سیب زمینی از انواع لازانیا با مرغ محسوب می گردد. پایه این لازانیا با سیب زمینی درست می گردد و در واقع در تهیه این لازانیا، از خود ورقه های لازانیا استفاده نمی گردد. در نتیجه برای کسانی که با این نوع کربوهیدرات مشکل دارند یا نمی توانند آن را به خوبی هضم نمایند، این نوع لازانیا برترین گزینه است. شاید بهتر باشد بگوییم این نسخه از لازانیا مرغ بیشتر شبیه انواع گراتن گوشت و سبزیجات است.

برای درست کردن لازانیا با مرغ و سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را به شکل ورقه ای برش دهید. سپس پاپریکا، آویشن و نمک را در روغن بریزید و ترکیب کنید. حالا دو طرف سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید. این کار را می توانید با دست یا لیسک انجام دهید.

سپس در سینی فر، فویل آلومینیومی پهن کنید و سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید. این سیب زمینی ها باید به مدت 20 دقیقه و در دمای 180 درجه سانتی گراد باشند.

در این فاصله پیازها را به صورت ریز خرد کنید و با کمی روغن، تفت دهید. سپس فلفل و سیر را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید. فیله مرغ را خرد کنید و به تابه اضافه کنید. سپس نمک و کمی پاپریکا را روی مواد بپاشید تا طعم دار گردد. پس از پخت مرغ، زیر تابه را خاموش کنید.

برای خواندن ادامه مراحل روی لینک مقاله آن کلیک کنید.

سوالات متداول درباره طرز تهیه انواع غذا با ورقه های لازانیا

انواع لازانیا بدون فر را چه طور باید درست کرد؟

شما می توانید هر نوع از لازانیا را بدون فر درست کنید. کافی است کف یک قابلمه را چرب کنید و ورقه های لازانیا را به همراه مایه میانی آن و پنیر پیتزا و سس بشامل لایه لایه در آن بچینید. بهتر است از شعله پخش کن بهره ببرید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر آب گردد.

چرا لازانیا خمیری می گردد؟

  • ورقه های لازانیا را زیاد جوشانده اید.
  • مایه لازانیا شل و آبکی بوده است.
  • سس سفید زیاد استفاده نموده اید.

چرا لازانیا به هم می چسبد؟

  • در زمان جوشاندن ورقه های لازانیا، آب به خوبی نجوشیده بوده است.
  • باید از کمی روغن و نمک در آب جوش بهره ببرید.
  • در زمان جوشاندن ورقه های لازانیا، با کفگیر، کمی آنها را تکان دهید تا به هم نچسبند.
  • بعد از جوشاندن ورقه های لازانیا، آنها را آبکش و از هم جدا کنید.
  • ورقه لازانیا نیمه آماده را نباید بجوشانید وگرنه به هم می چسبد و باز نمی گردد.

ورقه های لازانیا چند دقیقه باید بجوشد؟

اگر ورقه لازانیا نیمه آماده استفاده نمی کنید که احتیاج به جوشاندن ندارند، ورقه های لازانیا خام معمولا بین 8 تا 12 دقیقه به جوشاندن احتیاج دارند. اما شما می توانید دستورالعمل پخت لازانیا را از روی بسته آن چک کنید.

بهتر است از چه پنیری در طرز تهیه لازانیا استفاده گردد؟

پنیرهای پخت و پز که حالت کشدار دارند، مثل پنیر پیتزا، پنیر موزارلا، پنیر چدار یا گودا یا ترکیبی از این پنیرها جزو برترین پنیرها برای استفاده در لازانیا هستند.

در هر لایه از لازانیا چه بگذاریم؟

  • یک لایه نازک از سس سفید لازانیا را ته ظرف بریزید؛
  • یک لایه لازانیای پخته را بچینید؛
  • مقداری از پنیر را بریزید؛
  • مقداری از ترکیب مایه لازانیا را بریزید؛
  • حالا یک لایه لازانیای دیگر اضافه کنید؛
  • لایه آخر لازانیا باید پنیر پیتزا یا هر پنیر دیگر که استفاده می کنید باشد.
منبع: افق کوروش
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 14944

به "انواع لازانیا ، آموزش 10 مدل لازانیا ایتالیایی با گوشت، مرغ و گیاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع لازانیا ، آموزش 10 مدل لازانیا ایتالیایی با گوشت، مرغ و گیاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید