طرز تهیه سوهان عسلی در خانه

به گزارش راه ساری، چه کاری بهتر از اینکه بخشی از وقت خالی مان را به شیرینی پزی اختصاص دهیم و خودمان را بسنجیم؟

طرز تهیه سوهان عسلی در خانه

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی:

  • عسل سفت: سه قاشق سوپخوری پر
  • خلال بادام: نصف پیمانه
  • شکر: یک پیمانه سرخالی
  • زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
  • روغن آبکرده: 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه و دستور پخت سوهان عسلی:

1. ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.

2. در ظرفی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.

3. در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام ها هم طلایی شوند.

4. زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا شود.

5. برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.

6. در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.

7. بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهان ها قرار دهید.

8. بعد از سرد شدن با کارد سوهان ها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 23 بهمن 1400 بروزرسانی: 23 بهمن 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 14479

به "طرز تهیه سوهان عسلی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوهان عسلی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید