طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه، مقوی و درجه یک!

به گزارش راه ساری، با شروع شدن فصل سرما، استفاده از چه گیاهان و خوراکی هایی برای جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و درمان آن مفید است؟ قطعا شلغم رتبه نخست را در دست دارد! از این رو در مطالب قبلی سوپ شلغم مرغ، سوپ شلغم و پیاز، آش شلغم و شلغم پلو را ارائه دادیم و در این مطلب طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ را برای شما شرح خواهیم داد که دارای خواص بسیار زیادی است.

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه، مقوی و درجه یک!

در این مطلب می خوانید:

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ با مرغ

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه و مقوی

مواد لازم
شلغم متوسط2 عدد
سیب زمینی متوسط2 عدد
هویج متوسط 2 عدد
قارچ 5 عدد
پیاز متوسط1 عدد
جو پرک نصف فنجان
جعفری ساطوری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ2 لیوان
نمک و آبلیمو به میزان لازم

دستور تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه و ساده

  • برای درست کردن سوپ شلغم و قارچ ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی را هم به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. شلغم و هویج را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
  • برای شروع آب مرغ را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و درب قابلمه را به صورت نیمه باز می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا سبزیجات و جو پرک با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.
  • سپس نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و به مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.
  • بعد از اینکه سوپ شلغم و قارچ ما به خوبی پخت، آن را در ظرف سرو می کشیم و در صورت تمایل یکی دو قاشق هم آبلیمو اضافه می کنیم و بعد سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ شلغم و قارچ خوشمزه و مقوی لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ با مرغ

مواد لازم
شلغم پوست گرفته و نگینی خرد شده 400 گرم
قارچ ورقه ای خرد شده 250 گرم
سینه مرغ بدون استخوان و پوست 500 گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
کلم پیچ ساطوری شده4 فنجان
آب مرغ 3 فنجان
رزماری تازه خرد شده 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 فنجان
نمکبه میزان لازم
پودر فلفل سیاه1/4 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه سوپ شلغم با قارچ و مرغ و سبزیجات

  • مرغ را به قطعات 2 سانتی متری برش بزنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
  • 2 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه روی حرارت متوسط داغ کرده، سپس مرغ را به مدت 4-3 دقیقه در آن تفت دهید تا کاملا طلایی شود.
  • شلغم، کلم، پیاز، سیر و قارچ را به قابلمه اضافه کنید و سبزیجات را به مدت 5-4 دقیقه تفت دهید. در این مدت مرتب مواد را هم بزنید تا پیاز نرم شود.
  • پس از اینکه پیاز نرم شد یک فنجان آب جوش، 3 فنجان آب مرغ و یک قاشق چایخوری رزماری به قابلمه اضافه کنید.
  • پس از اینکه محتویات قابلمه به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید.
  • صبر کنید تا مرغ و سبزیجات پخته و نرم شوند و در این فاصله یکی دو بار سوپ را هم بزنید.
  • نشاسته ذرت را در کاسه ای ریخته، کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و سپس در سوپ بریزید.
  • حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سوپ غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید.

سخن آخر

خواص شلغم آنقدر زیاد است که می توان گفت این گیاه برای هر دردی درمان است و اگر مردم می دانستند که این گیاه چقدر فایده درد تمام باغچه های خانه خود را شلغم می کاشتند و هر روزه از آن استفاده می کردند.

سوپ شلغم هم برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بچه ها مناسب است و هم برای کودک شما هم یک غذای بسیار مفید و مفوی است. پس این سوپ را برای رشد مناسب بچه هاتان نیز در نظر بگیرید. در انتها امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید. اگر به تهیه سوپ و یا آش علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سوپ تره فرنگی و همچنین طرز تهیه آش رشته بسیار خوشمزه را نیز در انگیزه آموزش ببینید. همچنین از قلم نیاندازید نظرات و تجربیات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

ویزارو: ویزای تضمینی شینگن، ویزای کانادا تضمینی

سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 11 شهریور 1400 بروزرسانی: 11 شهریور 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 11902

به "طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه، مقوی و درجه یک!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه، مقوی و درجه یک!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید