طرز تهیه انواع سالاد پیازچه ، روشی برای قالبی کردن آن
به گزارش راه ساری، طرز تهیه انواع سالاد پیازچه خوشمزه و مجلسی، سالاد پیازچه، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است. در این مطلب طرز تهیه انواع سالاد پیاز چه و روش قالبی کردن ان را برای شما عزیزان آموزش داده ایم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران سالاد پیازچه، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است اما با طعم و عطر چندین برابر بهتر و جذاب تر می باشد. عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می دهد و طعم جذابی را خلق می نماید.
سالاد مرغ و پیازچه
سالاد مرغ و پیازچه نوعی سالاد مرغ است که می توانید آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده یا یک شام سبک مصرف کنید.
مواد لازم
- سینه مرغ: 2 عدد
- جعفری: نصف لیوان
- پیاز: یک عدد
- پیازچه: یک سوم لیوان
- سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
- ماست چکیده: 4 قاشق غذاخوری
- گردو: به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- چیپس با طعم دلخواه: در صورت تمایل
طرز تهیه: مرغ را با آب، پیاز، نمک و زردچوبه بپزید و بعد از پخت آن را ریش ریش کنید. جعفری و پیازچه را ریز خرد نموده و به تکه های مرغ اضافه کنید.
دو قاشق ماست و دو قاشق سس مایونز را با هم مخلوط نموده و به مواد اضافه کنید سپس به مواد نمک و فلفل بزنید. گردو را خیلی ریز خرد نموده و به مواد اضافه کنید و بگذارید سالاد 2 ساعت در یخچال بماند سپس آن را با بقیه سس و ماست ترکیب کنید.
پس از آماده شدن سالاد، چیپس با طعم دلخواه خود را خرد نموده و در سالاد بریزید. اضافه کردن چیپس سالاد را خوشمزه تر و حجم آن را بیشتر می نماید.
چند نکته: برای بهتر کردن طعم سالاد پیازچه می توانید چند قاشق روغن زیتون به سالاد اضافه کنید.
به جای سینه مرغ می توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده بهره ببرید.
وقتی که مواد سالاد سرد شدند، سس را اضافه کنید چرا که در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می گردد تا سس بیشتری مصرف کنید.
توجه داشته باشید که حتما ماست چکیده و سفت باشد و به هیچ عنوان از ماست آبکی استفاده نکنید.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه
سالاد پیازچه معمولا با سیب زمینی و سس مایونز تهیه می گردد. شما می توانید به آن مرغ، تن ماهی یا کالباس اضافه کنید و برای تغییر دادن طعم آن از شوید یا جعفری بهره ببرید.
تغییر دادن مواد این سالاد به سلیقه خودتان است و می توانید ترکیب های متفاوتی با آن بسازید و در صورتی که می خواهید سالادتان رژیمی گردد در سس آن از ماست چکیده کم چرب یا فقط از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو بهره ببرید.
مواد لازم
- پیازچه خرد شده: نیم کیلو
- خیارشور نگینی خرد شده: 250 گرم
- سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: یک و نیم کیلو
- سس مایونز: نصف لیوان یا بیشتر
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل تهیه: سیب زمینی را با خیارشور، پیازچه، فلفل مخلوط نموده در یخچال قراردهید تا سرد شوند.
مواد که کاملا سرد شدند سس مایونز را اضافه نموده و به مدت یک ساعت دوباره در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم بروند.
سالاد پیازچه با سیب زمینی و شوید بصورت قالبی
مواد لازم
- سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: 2 لیوان
- سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: 3 لیوان
- پیازچه نگینی خرد شده: 1 لیوان
- خیارشور نگینی خرد شده: 1 لیوان
- شوید خرد شده: سه چهارم لیوان
- ماست خامه ای: نصف لیوان
طرز تهیه: برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و هم بزنید.
سیب زمینی پخته شده و سینه مرغ آبپز شده، پیازچه، خیارشور را با هم مخلوط نموده سپس سس را به آن اضافه کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد هم بروند.
روش قالبی کردن سالاد پیازچه
ابتدا قالب مورد نظر را خیس کنید سپس نایلون فریزیری را با قیچی برش داده و داخل قالب بکشید. مواد سالاد را داخل قالب ریخته و فشار دهید و صاف کنید.
روی قالب را با پلاستیک پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد در ظرف سرو برگردانید و پلاستیک را به آرامی از آن جدا کنید و به دلخواه تزئین کنید.
سالاد پیازچه با سیب زمینی آلمانی
مواد لازم
- تخم مرغ پخته و نگینی خرد شده: 2 عدد
- سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: 2 عدد
- خیار شور نگینی خرد شده: 100 گرم
- کنسرو ذرت: 2 قاشق سوپخوری
- پیازچه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
- شوید تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
- خامه: نصف لیوان
- ماست: 1 لیوان
- زیتون سیاه و سبز: 8 عدد
- روغن زیتون: 1 قاشق سوپخوری
- آب لیموترش تازه: 2 قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل، اورگانو: به میزان لازم
دستور تهیه: برای تهیه سس، ماست و خامه را با هم مخلوط کنید سپس آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و روغن زیتون را نیز اضافه کنید.
سیب زمینی، تخم مرغ، خیار شور، پیازچه وکنسرو ذرت را با هم مخلوط نمایید سپس سس را روی آن ریخته و هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار گردد.
برای تزئین سالاد پیازچه در اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.
چند نکته: برای بهتر شدن طعم سالاد می توانید چند قاشق روغن زیتون اضافه کنید. اضافه کردن چند حبه سیر باعث می گردد که سالادتان طعم سالاد یونانی بگیرد. قبل از سرو این سالاد چند ساعت ان را داخل یخچال قرار بدهید تا مواد به خورد هم بروند.
4127
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آناایرانیرو: سفر به زیباترین شهرهای ایران، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، یزد