طرز تهیه مربا آلبالو با شربت خوشمزه و خوشرنگ

به گزارش راه ساری، یکی از مرباهای بسیار محبوب و پرطرفدار در بین ایرانی ها مربا آلبالو است. طبع آلبالو سرد است و مصرف آن در تابستان توصیه می گردد. مصرف مربای آلبالو نیز به همین دلیل در فصول گرم پیشنهاد می گردد و اگر مربا را بجای شکر با شیرین کننده های طبیعی مانند عسل تهیه کنید. علاوه بر اینکه هیچ ضرری برای بدن شما ندارد دارای خواص دارویی نیز می باشد. در این مطلب طرز تهیه مربا آلبالوی خانگی را به شما ارائه خواهیم داد.

طرز تهیه مربا آلبالو با شربت خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه مربا آلبالو خوشرنگ خانگی

مواد لازم
شکر2 کیلوگرم
آلبالو1 کیلوگرم
وانیل در صورت تمایل : به مقدار لازم
آبلیمو1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه مربا آلبالو

  • برای تهیه مربای آلبالو ابتدا آلبالوها را بشویید.
  • ظرف پیرکس یا لعابی را آماده کنید و هسته آلبالوها را به یاری هسته گیر خارج کنید همچنین می توانید آلبالو را بین دو انگشت شست خود قرار دهید سپس آن را مقداری ورز دهید تا آلبالو شل گردد و هسته آن خارج گردد. (مقاله روش جدا کردن هسته آلبالو را بخوانید.)
  • در مرحله بعدی طرز تهیه مربای آلبالو ابتدا لایه ای از آلبالو را در کف ظرف بریزید و یک لایه شکر نیز روی آلبالوها بپاشید و دوباره یک لایه دیگر آلبالو روی شکر بچینید سپس روی لایه دوم آلبالوها شکر بپاشید و این مراحل را تا زمانی تکرار کنید که شکر و آلبالوها درون ظرف را پر نمایند سپس ظرف را به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا آلبالو آب بیاندازد.
  • بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی آلبالو را از درون یخچال بیرون آورید و آلبالوها را درون قابلمه بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آلبالوها به دمای جوش رسیدند حرارت گاز را متوسط کنید و کف های بالا آمده را با یاری کفگیر از سطح مربا جمع کنید و درب آن را به هیچ عنوان نبندید.
  • بعد از اینکه مربا چند جوش زد (10 دقیقه) شعله گاز را خاموش کنید و آبلیمو را به مربا بیافزایید و اجازه دهید تا مربا سرد گردد.
  • شهد را به عنوان شربت جدا نموده و مربا را داخل شیشه در جای خنک و خشک نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای آلبالو با عسل

مواد لازم
آلبالوی تازهیک کیلوگرم
عسل4 فنجان
آبلیموی ترش و تازهدو قاشق غذاخوری

دستور تهیه مربا آلبالو با عسل

  • برای تهیه مربای آلبالو با عسل ابتدا آلبالو ها را بشویید و هسته آن ها را به یاری روشی که در مرحله قبل ذکر شد بیرون آورید.
  • در این مرحله از طرز تهیه مربای آلبالو با عسل، آلبالوها را درون قابلمه ای مناسب بریزید و عسل را به آن ها بیفزایید و اجازه دهید تا مربا به مدت 24 ساعت درون یخچال بماند تا آب بیندازد و بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از درون یخچال بیرون آورید و آن را روی حرارت گاز قرار دهید تا مربا بجوشد توجه داشته باشید که در طول این مدت باید کف ها را از روی سطح مربا جمع کنید.
  • بعد از اینکه مربا به قوام مناسب رسید مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا مربا سرد گردد.

سخن آخر

مربا آلبالو یکی از انواع مربا های خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که به راحتی در خانه تهیه می گردد و می توانید در وعده صبحانه و عصرانه از آن بهره ببرید. ما در این مقاله آموزش درست کردن مربا آلبالو خانگی خوشمزه و خوشرنگ با عسل و شکر را ارائه نموده ایم. امیدورایم این مربای خوشمزه را در خانه تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید.

در آخر پیشنهاد می کنیم در فصل آلبالو از تهیه اسموتی آلبالو، لواشک آلبالو و آلبالو پلو غافل نشوید!

زرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 11600

به "طرز تهیه مربا آلبالو با شربت خوشمزه و خوشرنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا آلبالو با شربت خوشمزه و خوشرنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید