طرز تهیه گوبولی مرغ
به گزارش راه ساری، گبولی، یک غذای هرمزگانی با طعمی جدید - این غذا ادویه های زیادی دارد، به همین خاطر حسابی خوش عطر است. این غذا با مرغ هم پخته می گردد.
به گزارش خبرنگاران به نقل ازدلگرم
- سینه مرغ: 1 تکه
- ران مرغ: 1 تکه
- برنج: 1 کیلو
- سیب زمینی خلال شده: 3 عدد
- نخود آب پز: 1 پیمانه
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- پیاز خلالی شده: 2 عدد
- روغن
- نمک و زردچوبه
- فلفل سیاه دانه ای و پودری
- دارچین چوبی و پودری
- هل دانه ای و پودری
- برگ بو
- ادویه گوبولی (دارچین، فلفل سیاه، هل، میخک، زیره سبز برای مرغ و زیره سیاه برای گوشت)
- طرز تهیه گوبولی
روش تهیه گوبولی خوش عطر
- مرغ را به همراه چوب دارچین، دانه هل و فلفل سیاه، برگ بو، نمک و زردچوبه آب پز می کنیم.
- پیازها را در همان ظرفی که می خواهیم برنج را دم کنیم تفت می دهیم و به همراه کمی زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل، ادویه گوبولی، برگ بو و دانه هل و فلفل و چوب دارچین.
- برنج را که در آب خیسانده ایم را به همراه کمی آب داخل روغن پیاز ریخته و سرخش می کنیم (حدود 1 دقیقه) سپس آب مرغ را اضافه می کنیم به اندازه ای که نیم سانت بالاتر از برنج باشد.
- با حرارت کم اجازه می دهیم آب برنج تبخیر شده و سپس برنج را دم می کنیم.
- برای مواد کناری برنج پیاز را تفت داده و رب گوجه به همراه تمام ادویه ها به شکل پودری سرخ می کنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه می کنیم.
- مرغ را به همراه ادویه گوبولی سرخ می کنیم و کنار ظرف می گذاریم.
نکات لازم برای پخت گوبولی
- در دستور اصلی این غذا سیب زمینی را آب پز نموده خلال می نمایند و سپس سرخ می نمایند.
- کشمش هم در مواد کناری برنج استفاده می شده.
- گوبولی از هند وارد ایران شده.
- در تهیه این غذا از برنج هندی استفاده شده.
- اگر دوست داشتید مواد کناری برنج نرم تر شوند می توانید کمی آب مرغ به آن اضافه نموده و درش را بگذارید تا بجوشد و نرم تر گردد.
منبع: جام جم آنلاینآسمان تو: با ما سفر را تجربه کنید
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان
انتشار: 19 مرداد 1400
بروزرسانی: 19 مرداد 1400
گردآورنده: rahesari.ir
شناسه مطلب: 13645
به "طرز تهیه گوبولی مرغ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوبولی مرغ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید