متروکه شدن 12 هزار کانتینر در بندر شهید رجایی
به گزارش راه ساری، معاون بندری و مالی بندر شهید رجایی گفت: 12 هزار کانتینر در این بندر متروکه شده و معین تکلیف این کانتینرها در حیطه وظایف سازمان اموال تملیکی است.

به گزارش خبرنگاران، ورج امیری در حاشیه بازدید معاون فنی گمرک ایران از بندرشهید رجایی اضافه نمود: کانتینر های رسوب شده این بندر حدود 50 هزار کانتینر است.
وی اضافه نمود: عملیات ترخیص این کالا ها با همکاری کارشناسان گمرک بندر شهید رجایی در دستور کار است.
معاون فنی گمرک ایران در این بازدید گفت: امکان ترخیص کالا های وارداتی گروه یکم (کالا های اساسی و ضروری) بدون احتیاج به تمدید ثبت سفارش فراهم شده است.
مهرداد جمال ارونقی اضافه نمود: دستورالعمل اجرایی این تصمیم برای جلوگیری از رسوب کالا به گمرکات سراسر کشور ابلاغ شده است.
معاون فنی گمرک ایران اعلام کرد: مصوب شده 3 هزار و 243 قلم کالا، مواد اولیه و قطعات مورد احتیاج تولیدی بدون ثبت سفارش وارد مناطق آزاد و ویژه کشور گردد.
جمال ارونقی در دیدار با بعضی صاحبان کالا های رسوب شده در بندر شهید رجایی بندرعباس اعلام کرد: ترخیص این کالا ها در اولویت قرار گرفته است.
معاون فنی گمرک ایران اظهار داشت: با استقرار مدیران ستادی گمرک ایران بخشی از دلایل رسوب کالا شناسایی شده و بزودی برای برطرف آن بخشنامه های جدید صادر می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا