مرادی وزنه برداری را وارد حاشیه کرد، مدام پای دیگران را وسط نکشید

به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران، تیم ملی وزنه برداری ایران در رقابتهای جهانی هیوستون آمریکا با کسب عنوان پانزدهمی و کسب 54 امتیاز به کار خود خاتمه داد.

مرادی وزنه برداری را وارد حاشیه کرد، مدام پای دیگران را وسط نکشید

سرمربی پیشین تیم ملی وزنه برداری در تبادل نظری مشروح با مهر نسبت به کسب نتایج وزنه برداران ایران در رقابتهای دنیای اعتراض کرد.

علی مرادی نیامده وزنه برداری را وارد حاشیه کرد

علی مرادی از اردیبهشت ماه راهنمایی فدراسیون وزنه برداری را بر عهده گرفته اما از آن زمان تا به حال فقط حاشیه سازی نموده است. این در حالی است که تازه ایشان، کاربلد این رشته است. ایشان هنوز رئیس فدراسیون نشده بود دنبال مقصر می گشت. اکنون باید از ایشان و کادر مدیریتی جدید پرسید خود شما در این چند ماه چکار کردید برای وزنه برداری ایران. عملکرد ضعیف وزنه برداران نشان داد که این فدراسیون در برنامه کوتاه مدت خود پیروز نبود و بهره وری لازم را نداشته است.

چرا ماجرای دروغین پیشنهاد ترکیه به رضازاده را الان بیان کرد؟

آقای علی مرادی به تازگی در تبادل نظر با رسانه ها عنوان نموده که ماجرای پیشنهاد ترکیه ای ها به حسین رضازاده دروغی بوده که خود خبرنگاران ساخته اند و حسین رضازاده هم استقبال نموده است. خب اکنون سوال اینجاست که چرا ایشان این موضوع را همان موقع که رئیس فدراسیون بودند مطرح نکردند. به نظر من آن زمان ایشان سود این شایعه را بردند و حالا دست به افشای این موضوع زده اند.

مرادی می گفت کیانوش باید سوپرمن باشد مدال بگیرد

همین آقای مرادی قبل از اعزام تیم ملی وزنه برداری به رقابتهای دنیای قزاقستان در یک برنامه تلویزیونی کارشناسی کرد که کیانوش رستمی مگر سوپرمن باشد بتواند در آلماتی مدال بگیرد. اما وزنه بردار تیم ملی در همان مسابقات مدال گرفت و آن هم از نوع طلا. به نظر من در گفته های آقای مرادی نوعی دوگانگی دیده می گردد که این امر به وزنه برداری لطمه می زند. اگر کیانوش رستمی می بایست بتمن یا سوپرمن می بود که دنبال طلا باشد پس چطور در آمریکا با این وزنه بردار دنبال طلا بودید؟

چرخش 180 درجه ای در مورد نامه رضازاده

ایشان بارها و بارها اعلام کردند که حسین رضازاده نامه فرستاده به فدراسیون دنیای مبنی بر اینکه سهراب مرادی را بازنشسته اعلام کند. چطور شد ایشان تا یک ماه قبل همه تقصیرات را گردن رضازاده می انداختند و به یکباره با نزدیک شدن به رقابتهای دنیای چرخش 180 درجه ای دادند و گفتند رضازاده قهرمان این مملکت است و اگر می گوید نامه نداده پس نامه نداده است. این همان دوگانگی است که به آن اشاره کردم.

باید در آمریکا امتیاز کسب می کردیم

ببینید از این تیمی که در دنیای هیوستون به میدان رفت، جابر بهروزی، رسول تقیان، کیانوش رستمی و مجید عسکری با ما در قزاقستان به میدان رفتند. شرایط به گونه ای بود که باید امتیاز کسب می کردیم. ما با این تیم 119 امتیاز کسب کردیم. ایشان مدام می گویند پشتوانه سازی صورت نگرفته در حالیکه تمام افرادی که اهل فن هستند می دانند 85 تا 90 درصد از وزنه برداران تمام تیم های بزرگ، از افراد باتجربه و بزرگسال تشکیل شده اند. تنها عضو جوان و بی تجربه علی هاشمی بود. در حالیکه این تیم فقط 54 امتیاز کسب کرد.

ایرادی ندارد مربی با وزنه بردار مشورت کند

البته در مورد اینکه گفته می گردد چرا وزنه برداران خودشان وزنه هایشان را انتخاب می کردند باید بگویم در بسیاری از مواقع وزنه بردار و مربی با هم مشورت می نمایند تا بهترین وزنه را انتخاب نمایند. بالاخره وزنه بردار هم انسان است و شاید در روز مسابقه شرایط روحی و جسمی مناسبی نداشته باشد. البته مربی باید بداند با چه وزنه برداری قرار است امتیاز جمع کند و با چه وزنه برداری مدال بگیرد.

مدیریت فدراسیون مقصر اصلی ناکامی است

ببینید این فدراسیون بیش از شش ماه است که سکان کار را در دست دارد. اما با اینکه مدعی بود کاربلد است از روزی که کار را شروع کرد به دنبال حاشیه سازی رفت. کسی پایش لیز خورد گفتند تقصیر رضازاده است. کسی لیوانش شکست گفتند تقصیر رضازاده است. آقای مدیریت جدید فدراسیون شما برای وزنه برداری چه کردید؟ این وزنه برداران در رقابتهای لیگ وزنه های خوبی زده بودند. به نظر من اگر واقعا اینها می خواهند به وزنه برداری یاری نمایند بیایند آسیب شناسی نمایند. حالا یک اتفاقی افتاده و تمام شده اما اینکه بگوییم داشته هایمان همین است حرف غلطی است. این فدراسیون در برنامه کوتاه مدت خود عملکرد پیروزیت آمیزی نداشت.

بهداد سلیمی به المپیک 2016 می رسد

تیم ملی وزنه برداری و بهداد سلیمی بدشانسی آوردند. اما با شناختی که من از روحیه و حرفه ای گری بهداد سراغ دارم باید بگویم او می تواند با کوشش تیم پزشکی و برنامه هایی که برای وی ترتیب داده اند به المپیک برسد. این وزنه بردار از نظم و انضباط بالایی برخوردار است. بهداد در این هشت ماه می تواند به دوران اوج خود برسد. بگذارید برایتان مثالی بزنم. محمد حسین برخواه سال 2003 در رقابتهای کانادا دچار آسیب دیدگی شدید شد اما هفت ماه بعد در المپیک 2004 آتن با عنایت خدا برای کسب مدال مبارزه کرد. هر کس عکس های دست برخواه را می دید باور نمی کرد او به المپیک برسد. بهداد توی کارش هیچوقت کم نگداشته و با عنایت خدا به رقابتهای المپیک می رسد.

روابط بین الملل فدراسیون ضعیف است

اگر قرار باشد واقعیت ها را نبینیم نمی توانیم نقشه راه را ترسیم کنیم. من 15 سال در جریان مربیگری تیم ملی بودم و باید بگویم فدراسیون حال حاضر وزنه برداری وجهه بین المللی خود را از دست داده است. خود رئیس فدراسیون اعلام نموده بود با تاماش آیان مشکل دارد. به نظر من فدراسیون هایی پیروز هستند که با فدراسیون دنیای همسو باشند. ببینید آیان اعلام نموده فدراسیون های دنیا نباید با مربیان بلغاری کار نمایند چون نسبت به استفاده این مربیان از مکمل ها با این مربیان مشکل پیدا نموده است. تیم آذربایجان برخلاف نظر آیان عمل کرد و 18 دوپینگی روی دستش ماند و خود بلغارستان با 11 وزنه بردار دوپینگی از المپیک کنار ماند. الان هم می بینید آذربایجان از نظام پاشایف در تیم ملی استفاده می نماید که در سال 94 رقیب کورش باقری بود.

شاهین نصیری نیا را سه روز مانده به المپیک کنار گذاشتند

ببینید فدراسیون دنیای به صراحت می گوید باید فدراسیون ها با آنها همسو باشند. یک سری واقعیت هایی است که باید آنها را پذیرفت. در المپیک مدال ها از قبل تقسیم شده و کسانی که در بطن کار هستند و نفوذ دارند می دانند چه خبر است. همین شاهین نصیری ما در دسته 85 کیلوگرم در فاصله سه روز مانده به المپیک 2000 سیدنی گفتند نباید وزنه بزند چون قرار بود مدال طلا به پیروس دیماس یونانی برسد. همین کشور ارمنستان به خاطر جت شخصی که در اختیار فدراسیون دنیای قرار داد سه برنز المپیک 2008 را برنده شد. الان یک سری فدراسیون ها در سایه از مربیان بلغاری استفاده می نمایند که فدراسیون دنیای متوجه این موضوع می گردد. بگذارید ازبکستان را برایتان مثال بزنم. ازبکستان به خاطر استفاده از مریان بلغاری سالی نبوده که سه - چهار دوپینگی نداده باشد. حالا همه اینها را در نظر داشته باشید و این که ما با آیان مشکل داریم و روابط بین الملل ما هم در سایه قرار گرفته است.

فدراسیون دنیای اجازه نمی دهد کسی به تنهایی حرکت کند

ببینید روسیه در پنج - شش سال گذشته رشد خوبی داشته است. روس ها در 2008 پکن و 2012 لندن نیامدند برای وزن کشی. چرا؟ چون فدراسیون دنیای مقابل کشورهایی که بخواهند به تنهایی حرکت نمایند می ایستد. آنها می گویند ما هستیم که متولی این ورزش هستیم. شما همین قزاقستان را ببینید. این کشور به واسطه نزدیک بودن با رئیس فدراسیون دنیای است که چه در بخش بانوان و چه مردان پیشرفت نموده است. چین هم به همین ترتیب و تا آنجا پیش رفت که دبیر کل فدراسیون دنیای وزنه برداری، یک چینی است. متاسفانه اصلی ترین فاکتور پیروزیت ما روابط بین الملل است که ما آن را از دست داده ایم.

آیا فدراسیون گذشته نقاط مثبت نداشت؟

آقای مرادی مدام می گوید داشته هایمان همین است و مدام از فدراسیون گذشته انتقاد می نمایند. من معتقدم بایید ضعف های فدراسیون قبلی را گفت اما آیا فدراسیون گذشته نقاط مثبت نداشت؟ وزنه برداری ایران در زمان رضازاده مدال المپیک گرفت. طلا، نقره و برنز. فدراسیون وزنه برداری به جای پرداختن به حاشیه ها باید برنامه بدهد. اینکه مدام از فدراسیون های گذشته انتقاد گردد توجیه منطقی نیست. اصلی ترین دلیل پیروزیت رضازاده در زمان ریاستش همین روابط خوبی بود که با فدراسیون دنیای داشت.

به مصاحبه آیان در مورد سهراب مرادی توجه کنید

فدراسیون وزنه برداری یکی - دو خط اول مصاحبه با تاماش آیان را خوانده و آن اینکه سهراب مرادی می تواند به المپیک برسد. اما باید به خط های پایین رسید. آنجا که ایشان می گوید یک نفر را شخصا مامور می نماید تا از این وزنه بردار آزمایش دوپینگ بگیرد. همین امر کار را سخت می نماید و عملا دست و پای وزنه برداری ایران را می بندند.

مرادی نباید نامزد ریاست فدراسیون وزنه برداری می شد

آقای مرادی بارها پیش از این گفته بود با آیان مشکل دارد خب اگر چنین است برای چه نامزد ریاست فدراسیون وزنه برداری شدند؟ ایشان بر خلاف آنکه حرف از خرد جمعی می زنند بسیار خودمحور هستند. ببینید چند نفر از اعضای کمیته فنی الان بر سر کار خود هستند؟ ماجرای دبیر فدراسیون و کناره گیری ایشان هم که رسانه ای شد. به هر حال برای پیروزیت یک سری حلقه ها هستند که به هم مرتبطند و در راس این حلقه ها مدیریت خود فدراسیون است. به نظر من اینکه فدراسیون بیاید و بگوید داشته هایمان همین است و پشتوانه سازی نشده، فرافکنی نموده است.

مجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 5719

به "مرادی وزنه برداری را وارد حاشیه کرد، مدام پای دیگران را وسط نکشید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرادی وزنه برداری را وارد حاشیه کرد، مدام پای دیگران را وسط نکشید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید