آشنایی با روش تهیه لوکوم هویج، شیرینی ترکیه ای مجلسی

به گزارش راه ساری، لوکوم از شیرینی های سنتی مجلسی و معروف ترکیه است. این شیرینی بدون روغن، سالم و خوشمزه شبیه راحت الحلقوم بوده و در طعم های مختلف تهیه می گردد.

آشنایی با روش تهیه لوکوم هویج، شیرینی ترکیه ای مجلسی
  • مواد لازم

هویج یک کیلو گرم

آرد نشاسته گندم یا ذرت 5 قاشق غذاخوری

شکر یک لیوان

فندق درشت خرد شده یک استکان

وانیل شکری یا وانیل ایرانی 5 گرم (یک بسته)

  • دستور پخت لوکوم هویج

هویج ها را شسته و پوست بکنید. سپس خرد نموده و با 1 لیتر آب داخل قابلمه ای بریزید و بپزید.

وقتی هویج ها نرم شد، زیر قابلمه را خاموش نموده و هویج ها را داخل آبکش بریزید.

1 لیوان از آبی که هویج را داخلش پختید را نگهدارید. هویج و آب را در مخلوط کن، غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره کنید.

سپس پوره هویج را درون ماهیتابه یا قابلمه ای بریزید.

نشاسته و شکر را به هویج ها اضافه نموده و روی حرارت ملایم در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.

وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید وانیل و فندق را اضافه کنید و هم بزنید.

برای آنکه لوکوم هویج براحتی از ظرف بیرون بیاید ، ظرف پیرکس و یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب خیس نموده و آب اضافی آن را بیرون بریزید.

مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید به مدت 3 الی 4 ساعت در فریزر ، یا یک شب در یخچال بگذارید.

سپس ظرف را خارج نموده، به شکل دلخواه برش بزنید.

در پودر نارگیل بغلطانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. در ظرف سرو چیده و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.

این شیرینی خوشمزه برای جشن های تولد و شب یلدا نیز مناسب است.

نوش جان

منبع: مجله تصویر زندگی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 10 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 2025

به "آشنایی با روش تهیه لوکوم هویج، شیرینی ترکیه ای مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با روش تهیه لوکوم هویج، شیرینی ترکیه ای مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید