ایجاد آزمایشگاه ارزیابی سامانه های کنترل صنعتی در پژوهشگاه ICT
به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، ابوذر عرب سرخی رئیس پژوهشکده امنیت ارتباطات و فناوری اطلاعات این پژوهشگاه گفت: پس از 7 سال کوشش اداره آزمایشگاه های پژوهشکده امنیت، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان نخستین آزمایشگاه ارزیابی سامانه های کنترل صنعتی توسط مرکز راهبردی افتای کشور، تائید صلاحیت شد.

وی اضافه نمود: بر این اساس آزمایشگاه پژوهشکده امنیت پذیرای تولیدکنندگان محصولات کنترل صنعتی کشور برای انجام فعالیت های ارزیابی و صدور گواهی در چارچوب سیاست های نظام اعتبارسنجی و صدور گواهی افتای کشور خواهد بود.
عرب سرخی دلیل اهمیت ارزیابی و صدور گواهی برای سامانه های کنترل صنعتی را استفاده از آن در بسیاری از زیرساخت های حیاتی و حساس کشور مطرح نمود و گفت: از این رو ارزیابی امنیتی این سامانه ها و کوشش در جهت امن سازی آنها تاثیر قابل توجهی در امن سازی زیرساخت های حیاتی و حساس کشور خواهد داشت.
رئیس پژوهشکده امنیت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش از این گفته بود که در صورت دریافت مجوز از مرکز راهبردی افتا در امسال، با توسعه نسل جدید آزمایشگاه های امنیتی، نخستین آزمایشگاهی خواهیم بود که از زیرساخت آزمایشگاهی امنیتی محصولات کنترل صنعتی برخوردار است.
منبع: خبرگزاری مهرکالارنا: مقایسه و نقد کالاهای دیجیتالی
نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت