تفاهم نامه ایجاد ناحیه نوآوری پردیس تهران منعقد شد

به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری،عصر امروز تفاهم نامه ایجاد ناحیه نوآوری پردیس تهران به امضای سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران رسید. ناحیه نوآوری پردیس تهران قرار است پیشران فناوری ایران اسلامی گردد.

تفاهم نامه ایجاد ناحیه نوآوری پردیس تهران منعقد شد

این تفاهم نامه با هدف تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری استان تهران با مرکزیت شرق استان و استفاده از حداکثر ظرفیت ها و امکانات و تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری تهران برای گسترش سخت افزاری و نرم افزاری ناحیه نوآوری پردیس امضا شد.

ناحیه نوآوری پردیس تهران به عنوان پیشران آینده اقتصاد کشور و جایگزین منابع نفتی با جذب استعدادها و متخصصان داخل و خارج از کشور با بهره گیری از توانمندی های شرکت های فناور و نوآور، بستری برای یکپارچگی بین سه رکن منطقه نوآوری، منطقه صنعتی و منطقه مسکونی را در شرق استان تهران ایجاد نموده است.

با توجه به این که بهترین زیست بوم های جهان، نواحی نوآوری ویژه خود را دارند، قرار بر این است که ناحیه نوآوری پردیس تهران هم به عنوان ناحیه ویژه نوآوری در کشور معرفی گردد. به عنوان مثال دره سیلیکون آمریکا که 67 سال پیش کار خود را شروع کرد، 3 میلیون جمعیت دارد و 500 هزار نفر شغل نوآورانه هم در آن ایجاد شده است. از دیگر نمونه های پیروز این نواحی در جهان می توان به دایدوک کره جنوبی، سوژوی چین و هسینچوی تایوان اشاره نمود.

شهر پردیس با 4 هزار و 150 هکتار، 170 هزار نفر ساکن یکی از بهترین موقعیت های جغرافیایی برای تاسیس ناحیه نوآوری در ایران است. این موقعیت به دانشگاه آزاد اسلامی رودهن، دانشگاه پیغام نور پردیس، دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه نوآوری پردیس، مرکز ارتباطات ماهواره ای بومهن و پژوهشگاه علوم شناختی قابل اتصال است.

همچنین مراکز صنعتی که می توانند به این ناحیه متصل شوند شامل شهرک صنعتی فیروزکوه، منطقه صنعتی خرمدشت، منطقه صنعتی کمرد، منطقه صنعتی سیاه سنگ و شهرک صنعتی دماوند می شوند.

در فاز اول ناحیه نوآوری پردیس مقرر شده است که فاز 4 پارک فناوری پردیس در 20 هکتار، پردیس کارآفرینی در 31 هکتار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ناحیه نوآوری پردیس در 25 هکتار، پردیس دانشگاه در 18 هکتار و پردیس نوآوری در 20 هکتار راه اندازی گردد.

پیش بینی می گردد که تا سال 1403، در این ناحیه، 5 هزار دانشجو، 20 هزار فعال، یک هزار شرکت، 100 متخصص ایرانی بازگشته به کشور، 120 میلیون دلار صادرات و 30 هزار میلیارد تومان فروش پارک رقم بخورد.

ویزارو: ویزای تضمینی شینگن، ویزای کانادا تضمینی

سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 9365

به "تفاهم نامه ایجاد ناحیه نوآوری پردیس تهران منعقد شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تفاهم نامه ایجاد ناحیه نوآوری پردیس تهران منعقد شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید