تیم سینا صنعت ایذه با غلبه بر ترکیه عنوان سوم دنیا را کسب کرد

به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران، از ساعت 16 امروز دیدار رده بندی پنجمین دوره مسابقات کشتی فرنگی باشگاه های دنیا بین دو تیم سینا صنعت ایذه و نماینده ترکیه شروع شد.

تیم سینا صنعت ایذه با غلبه بر ترکیه عنوان سوم دنیا را کسب کرد

در شرایطی که آب و هوای سرد و برفی استان اردبیل در ساعات آغازین این دیدار بر میزان تماشاگران نیز تاثیر منفی گذاشته بود، با نزدیک شدن به ساعت آغاز دیدار نهایی بر تعداد تماشاگران نیز افزوده می شد.

در این دیدار سخت که نماینده کشورمان از تشویق طرفداران پرشور اردبیلی نیز بهره مند بود، با روحیه مضاعفی وارد محل برگزاری مسابقه شد و این اعتماد به نفس مناسب فرنگی کاران اهوازی می توانست بهترین محرک برای کسب نتیجه پیروزی در این دیدار باشد.

ندای یک صدای ایران، ایران و شادی زیادالوصف بعد از هر امتیاز به دست آمده توسط سیناصنعت ایذه از سکوهای تماشاگران انگیزه نماینده کشورمان را برای کسب پیروزی دوچندان می کرد.

در نهایت با وجود انجام دیدار بسیار نزدیک و زیبا از سوی هر دو تیم، نماینده شایسته توانست با برتری از سد حریف خود گذشته و به عنوان ارزشمند سومی پنجمین دوره مسابقات کشتی فرنگی باشگاه های دنیا دست یابد.

در این دیدار در وزن 55 کیلوگرم پویا ناصرپور 2-1 از سد امره اوزتورک گذشت. مهدی محسن نژاد توانست همت رستم را ضربه فنی کند و عبدالرحمان آلتان نیز از تیم ترکیه در یک دیدار جنجالی و پرحاشیه که با اعتراضات هر دو مربی همراه شد با نتیجه 3-1 محمدجواد رضایی را شکست دهد.

در وزن 67 کیلوگرم نیز فرنگی کار لژیونری سینا صنعت، شماکی بولکودازه در یک بازی یک طرفه 8-0 آتاکان یوکسل را شکست داد.

احمد ایاماز در وزن 72 کیلوگرم، کیوان رضایی در 77 کیلو، برهان آکبوداک در 82 کیلو، سامان عزیزی در 87 کیلو، چنگ ایلدم در 97 کیلو و بهنام مهدی زاده در دسته فوق سنگین به برتری دست یافتند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 21 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 975

به "تیم سینا صنعت ایذه با غلبه بر ترکیه عنوان سوم دنیا را کسب کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تیم سینا صنعت ایذه با غلبه بر ترکیه عنوان سوم دنیا را کسب کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید