جزیره ای که با 100,000 بطری پلاستیکی ساخته شد!
به گزارش راه ساری، خبرنگاران - الهام مظفری : کارشناسان می گویند که ما در چند دهه گذشته 6.3 میلیارد تن زباله پلاستیکی فراوری نموده ایم که تنها 9% از آن ها بازیافت شده اند. برای مبارزه با آلودگی و پیشگیری از فاجعه جهانی، احتیاج داریم زباله های پلاستیکی بیشتری را بازیافت و مجددا استفاده کنیم. ریچارد سوا هنرمند انگلیسی روش خلاقانه ای را برای استفاده مجدد از بطری های پلاستیکی به جهان نشان داده است، او 100000 بطری را به یک جزیره شناور زیبا تبدیل نموده است.
پروژه جزیره شناور زمانی آغاز شد که هنرمند ریچارد سوا فهمید که می توان از بطری های پلاستیکی به عنوان مصالح ساختمانی استفاده کرد
باورنکردنی است، اما 450 سال طول می کشد تا یک بطری پلاستیکی تجزیه گردد، که باعث می گردد یک زباله سمی برای محیط زیست، اما یک مصالح ساختمانی بسیار بادوام باشد. ریچارد سوا مطمئن است که استفاده از بطری های پلاستیکی و سایر مواد دورریختنی برای ساخت و ساز راه حلی برای آینده ماست.
ریچارد می گوید: چیز هایی که در غیر این صورت بدون بازیافت دور ریخته می شدند اکنون یک منبع ارزشمند هستند. همه چیز هایی که نمی خواهیم، همه زباله هایی که نمی دانیم دقیقا با آن ها چه کار کنیم، می توانند واقعا مسائل جهان را حل نمایند.
ریچارد از 100 هزار بطری پلاستیکی برای رسیدن به رویایش استفاده کرد که زندگی روی یک جزیره بود
برای ساخت این جزیره که در کنار جزیره مکزیکی موجرس واقع شده، 100000 بطری پلاستیکی، تخته سه لا و تخته های چوبی استفاده شده که همگی جزیره را شناور نگه می دارند. هسته جزیره از بطری های پلاستیکی ساخته شده که داخل تور ماهیگیری قرار داده شده اند و ریشه درختان آن ها را در کنار هم نگه می دارد.
در جزیره ریچارد هیچ چیزی وارد سطل زباله نمی گردد و از همه چیز برای بهبود پروژه استفاده می گردد. او بطری های شیشه ای و پلاستیکی، قوطی ها و ... را داخل کیسه می ریزد و از آن ها برای بالا بردن جزیره اش استفاده می نماید. او کیسه ها را روی سطح جزیره گذاشته و آن ها را با لایه ای از خاک می پوشاند.
یکی از برترین نکات درباره جزیره شناور ریچارد این است که با یاری یک قایق یا بادبان حرکت می نماید. بعلاوه بسیار خودکفاست. می توانید روی آن میوه، سبزیجات و گیاه بکارید و خانه مجهز به تهویه هوا، یخچال و سایر لوازم خانگی است که انرژی خود را از پانل های خورشیدی کسب می نمایند.
جزیره ریچارد چند بار در طوفان آسیب دید، اما او تسلیم نشد
درواقع این دومین جزیره ای است که او ساخته است. اولین جزیره شناور او در سال 1998 ساخته شد، اما در طوفان امیلی در سال 2005 نابود شد. ریچارد سال های بعد را صرف جمع آوری بطری های پلاستیکی خالی کرد و این جزیره را در سال 2008 ساخت. جزیره تازه هم در طوفان سال 2019 آسیب دید، اما ریچارت تصمیم دارد آن را سرپا نگه دارد و بعد از تعمیر آن را به روی عموم باز کند.
نظر شما درباره ایده ریچارد برای استفاده از بطری به عنوان مصالح ساختمانی چیست؟ آیا دوست دارید روی چنین جزیره ای زندگی کنید؟
پ
منبع: برترین ها