دستور تهیه شیرینی نسکافه ای مرحله به مرحله

به گزارش راه ساری، در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی نسکافه خانگی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

دستور تهیه شیرینی نسکافه ای مرحله به مرحله

به گزارشیکی از لذت بخش ترین کار های قبل از عید، پخت انواع شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز است. شیرینی های نوروز بسیار متنوع هستند و در طعم ها و رنگ های مختلف و عمدتا در سایز کوچک تهیه می شوند. معمولا در پخت این شیرینی ها که اغلب از نوع خشک هستند از کره استفاده می گردد و به همین دلیل کالری بالایی دارند و باید در خوردن آن ها احتیاط کرد. این بار نوبت یکی دیگر از این خوشمزه هاست که نسبت به بقیه شیرینی کم تری دارد و موقع پخت، تمام خانه شما عطر بی نظیر نسکافه خواهد داشت. با آموزش طرز تهیه شیرینی نسکافه خانگی با ما همراه باشید.

آرد: 120 گرم

کره: 50 گرم

پودر قند: 50 گرم

زرده تخم مرغ: 1 عدد

نسکافه: 3/4 قاشق غذاخوری

آب: 1 قاشق غذاخوری

گردوی خردشده: 50 گرم

بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری

دستور پخت بیسکویت خمیری

1. برای تهیه شیرینی نسکافه ای ابتدا باید کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند کاملا مخلوط کنید. (حدود 5 دقیقه با همزن)

2. زرده تخم مرغ را اضافه نموده و 5 دقیقه دیگر با همزن بزنید.

3. نسکافه را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و آن را به همراه گردوی خردشده به مواد قبلی اضافه کنید.

4. از این مرحله به بعد به همزن برقی نیازی نیست و باید با لیسک مواد را باهم مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید.

5. حالا لیسک را هم کنار گذاشته و به آرامی با دست مواد را مخلوط کنید. ورزدادن ملایم خمیر شیرینی را تا جایی ادامه دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد، اما مواظب باشید بیش از اندازه نیز ورز ندهید.

6. خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر قرار داده و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

7. بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و فر را روشن کنید تا حسابی داغ گردد. با استفاده از وردنه، خمیر را روی سطح کار باز کنید و قالب بزنید.

8. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی آن را چرب کنید و خمیر های قالب زده را داخل سینی فر، روی کاغذ روغنی بچینید.

9. در صورت تمایل روی شیرینی ها یک عد خلال پسته یا یک عدد شکلات چیپسی قرار دهید و سینی را به مدت حدود 15 دقیقه و با دمای 160 درجه سانتی گراد داخل فر، در طبقه بالا قرار دهید.

10. بعد از 10 دقیقه، شیرینی ها را چک کنید. اگر رنگ دور شیرینی ها تغییر نموده بود یعنی پخته و آماده بیرون آمدن هستند. وقتی مدت زمان پخت به خاتمه رسید، سینی را از فر خارج کنید، اما به شیرینی ها دست نزنید تا کاملا خنک شوند. بعد کاغذ روغنی را تکان داده و شیرینی ها را جدا کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید.

11. به همین راحتی و به همین خوشمزگی شما حدود 25 عدد شیرینی نسکافه ای خوشمزه خانگی دارید. امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده و این شیرینی خوشمزه و کم شیرین را تهیه نموده و با شیرینی خانگی از مهمانان نوروزی خود پذیرایی کنید. نوش جان.

منبع: ستاره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 1711

به "دستور تهیه شیرینی نسکافه ای مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه شیرینی نسکافه ای مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید