شماره 361 - 363 دنیا کتاب منتشر شد

به گزارش راه ساری، این شماره، همچون گذشته، با نامه ای از پرویز دوائی شروع می گردد: یار دل... که مروری بر خاطرات خیال انگیز است با رفت و برگشتی به گذشته و اکنون. سپس داستان کوتاهی می خوانیم به همراه شعری از صفورا نیری با عنوان تخت هشت دیگر.

شماره 361 - 363 دنیا کتاب منتشر شد

سپس داستان کوتاهی می خوانیم به همراه شعری از صفورا نیری با عنوان تخت هشتی دیگر.

این شماره، همچون گذشته، با نامه ای از پرویز دوائی شروع می گردد: یار دل... که مروری بر خاطرات خیال انگیز است با رفت و برگشتی به گذشته و اکنون. سپس داستان کوتاهی می خوانیم به همراه شعری از صفورا نیری با عنوان تخت هشتی دیگر.

از مقاله های نقد و آنالیز کتاب در این شماره، عنوان های زیر را می گردد نام برد:

استاد ابوالحسن نجفی و علم عروض از علی اصغر قهرمانی مقبل در آنالیز کتاب طبقه بندی وزن های شعر فارسی تالیف زنده یادابوالحسن نجفی که به همت امید طبیب زاده منتشر شده است.

جامع ترین طومار نقالی شاهنامه نوشته سجاد آیدنلو به آنالیز کتابِ شاهنامه نقالان (طومار مرشد عباس زریری اصفهانی) ویرایش جلیل دوستخواه اختصاص دارد.

ما ملت عشقیم! نوشتهٔ آذر تشکر تحلیلی جامعه شناختی است درباره پدیده ای قابل تامل در بازار کتاب ایران: استقبال پرشور مخاطبان ایرانی از کتاب ملت عشق نوشته الیف شافاک.

معصومه علی اکبری در مقالهٔ داروینیسم بازار در شهر دو کتاب کارگران بی طبقه، توان چانه زنی کارگران در ایران پس از انقلاب از علیرضا خیراللهی و زندگی روزمره تهی دستان شهری از علیرضا صادقی را آنالیز نموده است.

جشن ماتم از فرخ امیرفریار به آنالیز کتاب روایت بازگشت از هشام مطر، ترجمه مژده دقیقی پرداخته است.

شستاکویچ و دیگر نام ها از شیوا فرهمند راد به اشتباهات نگارش نام های روسی به فارسی در یک کتاب اختصاص دارد: ترس و تنهایی؛ کوارتت های دمیتری شاستاکوویچ نوشته بابک احمدی.

سپیده افشاری کتاب میراث داران گوگول: چهار مقاله از توماس مان درباره ادبیات روسیه، ترجمه سعید رضوانی را معرفی نموده است و علی قاسمی به آنالیز کتاب هنر شاعری هوراس ...، ترجمه هلن اولیایی نیا پرداخته است.

سوری احمدلو در مقاله بیژن جلالی، شاعری که مثل شعر نمی نوشت از کتاب بیژن جلالی، شعرهایش و دل ما تالیف کامیار عابدی سخن گفته است و صادق طالبی نژاد در جز نوشتن سودایی نداریم از کتاب له و علیه ویرایش که مجموعه ای است از نوشته های سایه مالی نیا.

سیمای مهربان یک جزم اندیش عنوان نوشته ای از مجید رهبانی است در آنالیز کتاب دلدادگی و عصیان، به تلاش حمید شوکت. این کتاب مجموعه ای از نامه های احمد قاسمی، از رهبران پیشین حزب توده ایران، به همسرش اعظم صارمی است.

محمود ظریفیان نقدی بر کتاب کرمانشاه، شهر شگرف ماه از میرجلال الدین کزازی نوشته است و سعید پورعظیمی یادداشتی درباره کتاب یکی از هزاران که رمانی است به قلم علیرضا ذکاوتی قراگزلو.

بعضی از مقاله های متنوع این شماره، چنین است:

خارهای گل سرخ نوشتهٔ سهیلا صارمی که ضمن معرفی مرین مور، شاعر و نویسنده نوگرای امریکایی، برگردان فارسی نمونه هایی از سرودهای او را نیز عرضه می دارد.

از شماخی به شیراز (میرزا علی اکبر صابر، شعر فارسی و سعدی) مقاله ای است از کامیار عابدی درباره صابر و پیوند سروده های او با شعر فارسی. آویخته به دار پرسش ها از حافظ موسوی نیز به درون مایه های شعر روح انگیز کراچی پرداخته است.

چگونه کتابی مناسب برای آشنایی با فلسفه انتخاب کنیم؟ از نازنین خلیلی پور و نادر خسروی؛ تجربه ای قوام آوردن و زیباسازی زبان ترجمه از حسن هاشمی میناباد؛ حق معنوی مولفان در فضای مجازی از لاله معرفت؛ کتابفروشی های دهه 1350 از سید فرید قاسمی؛ شرط پخش اول: هم سانسور، هم زندانی کردن کتاب از محمدعلی مرادی از دیگر مقالات این شماره است.

پنجمین بخش از سلسله نوشتارهای چه شد که صفحه سفید ماند؟ / کریستوفر رُز، ترجمهٔ پرتو شریعتمداری در پی آمده است.

زری نعیمی در صفحهٔ هزار و یک داستان این شماره پنج رمان و مجموعه داستان را نقد نموده است: آتش/ حسین سناپور؛ جمجمه جوان/ لاله زارع؛ رنگ ها/ محبوبه میرقدیری؛ فرشته از تهران/ مژده الفت؛ و هرس/ نسیم مرعشی.

معرفی کوتاه هجده کتاب، تازه های بازار کتاب از فرّخ امیرفریار، نامه ها و درگذشتگان مطالب سرانجام بخش این شماره است.

huseynvahedi.ir: واحدی: وبسایت خبری، تفریحی و سرگرمی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 6 بهمن 1401 بروزرسانی: 6 بهمن 1401 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 4504

به "شماره 361 - 363 دنیا کتاب منتشر شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شماره 361 - 363 دنیا کتاب منتشر شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید